Busraaa12 Kızlar 4bucuk atınız bitcek 1bucuk aydır hiç olmadığı kadar kötüydü oğlum ben alttan beklerken sap üst köşeden cıkan şey diş mi ilki tam patlak bide yanında küçük DHA var patlıycak gibi
Kereminannesiii Busraaa12 diş gibi görünmüyor damakları tamamen kalınlaşıp şişiyor diş geleceği zaman. Damak yarılmış bir şekilde geliyor diş. Diş incisi ya da elması deniliyordu sanırım ona benziyor :)
Mires İlk diş alttan çıkar canım diş olduğunu sanmıyorum bazen öyle damakta kabarcıklar olabiliyor doktora sormuştum damak siğili önemli birşey değil herşeyi ağızlarına soktukları için oluyor demişti
Busraaa12 Mires ama benim kuzeniminde ilk ordan cıkmıstı bide siğil gibi de durmuyor direk dokundum diş gibi
Turkuaz Mires yanlış yönlendirme olmasın bu diş mi resimden anlaşılmıyor ama benim oğlum 7 buçuk aylık şu an ilk dişi üstten çıktı 😊
Busraaa12 Kereminannesiii izin vermi devamlı oryla oynuyor ama göründüğü kadar küçük değil çekmeye çalısym
Kereminannesiii Busraaa12 diş incisi gibi diş değil neden kaynaklı oluşuyor bilmiyorum ama benim oğlumda da 3. Ayda çıkmıştı diş sanmıştı birkaç gün sonra kayboldu
Busraaa12 Turkuaz ya benimde kafam karıştı iltihap desem cocugum hiç durmaz yerinde bide iki tane biri kocamn digeri küçük
Turkuaz Busraaa12 o minik irili ufaklı kabarciklar oluyor bebeklerde böyle mor gibi farklı oluyor diş geleceği zaman anlarsınız zaten :)
Rukiyemiran Busraaa12 distir canım bizimde ilk arka dışımız çıktı alt tarafta iki nokta gibi sert ikinci arka dişide patladi
Turkuaz Busraaa12 ikinci resmi simdi gördüm diş gibi duruyor birkaç gune belli olur annesi diş ise hayırlı olsun kuzucuğa :)