Alinehir Merhaba kızlar bebişin ağzonda pamukçuk oluşmuş karbonatlı su ile sildim ama Şimdi daha çok yayılmış siz neler yaptınız nasıl geçiyor
Arasannesi Alinehir doktor damla verıyor temızlemenız ıcın o gecırır ancak karbonatla temızlemek olmuyor malesef
Arzuefee Alinehir canim doktora götürme bu durumda benim ikizlerimde pamukçuk oldu eşimi eczaneye yolladim pamukçuk icin bi damla vermisler 2. Gun hic birsey kalmamisti ebeye soyledim oda bana mamadan sonra ilik su ver bebeğe dedi
Arzuefee Alinehir doktoru arayipda sorabilirsin pamukçuk için hastaneye veya sağlık ocağı riskli ya ben korkuyorum 🙄
As_1 Alinehir karbonatlii su ve mikosatin kullnmyn direk dut surubu alin 2 günde geccek bana dua edcksnzz
ipekk05 Aslihan03- merhaba damlayı nasıl kullandınız acaba bizdede aynı sorun varda gazlı bezemi döküp sildiniz
Yegino Alinehir karbonatla birlikte ağız beziyle kazır gibi yapmanız gerekiyo yoksa sadece karbonatla geçmiyor çok bastırmadan günde bi kaç defa tekrarlayın
Faymer ipekk05 evet benim göğsüm mahvolmuştu mikostatin kullandım ağız yarasıda geçti göğsüme de sürdüm geçti