Mirac_21032019 14 aylik oğlum var buyuk surpriz oldu korundugumuzu saniyoduk hatta yumurtlama gunumde suphelenip ertesi gun hapi almistim ama sonuc hamileyim…2 gundur aklimda deli sorular nasil olucak başedebilcekmiyim.Aralarinda tam 23 ay olucak kardesi olsun istiyoduk ama amaa işte…we hala ilk dogum kilomu veremedim artik 9 ay sonra ne hale gelirim bilemiyorum .Kilo en son dusundugum sey aslinda yeterki saglikla gelsin.2 cocuklu olma fikrine ne zaman alisirim sorun o
Alp_prens Mirac_21032019 gözün aydın canım Rabbim Bi kolaylık verir. Kuzenim in 14 aylık bebeği vardı ve şuan da ikizleri doğurdu. Unutma her zorlukta bir kolaylık vardır kuzum Rabbim yeterli canlarını sağ etsin sağlıcakla doğsun 😊
Deletedmom283 Mirac_21032019 Gözünüz aydın 🌸 Sağlıkla alın kucağınıza insallah, ben bebegim 6 aylıkken hamile kaldım, sizden kat ve kat daha endişeliydim, bir şekilde oluyor düşünmeyin bunları, anın tadını yaşayın hamileliği bile özlüyorum bazen :)
Minnakbebek Mirac_21032019 15 ay var aralarinda 🙃 baya zor geciyor gunlerim ama bunada şükür diyorum .Kolaylikla bakarsin hic sorun etme kıskançlık olur ilgi ister büyük olan ona dikkat edersin zamanla kabullenir hayırlısı olsun
Ozgenur45 Mirac_21032019 hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah ne ile korunuyorduz bu gece rüyamda bende hamileydim korktum birden 😬
Boncuk3838 Mirac_21032019 hayırlı olsun ben de Bi kaç gün önce öğrendim hamile olduğumu sağlıkla gelsin inşaAllah💕🌸
MihraKus Bence yaş aralığı iyi ayy bende istiyorum yaş farkı az olsun araların 3 yada 5 yaşta olsa her türlü zorlanıcaz illaki zaten boşver hamileliğinin tadını çıkar Allah Bayram günü isteyen herkes nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah 🎉
Kbrakurt Mirac_21032019 aynı durumdayız canımmm. Kızcem 19 aylik. 7 haftalık hamileyim. Hamile kalamiyordum ben. Büyük şok oldu bize 😂😂
Balevlatlar123 Mirac_21032019 ben bebeğim 14 aylıkken ikincisini doğurdum sezerysn ile dua et haline bence 😁😁
Mirac_21032019 Balevlatlar123 🙈😆 şu an ettim gercekten.Ama simdi iyiki diyosundur bi kac sen3 zorlanir insan ama ilerisi guzel olur nasipse
Balevlatlar123 Mirac_21032019 iyiki 😍 büyük kızım küçüğüne annelik yapıyor resmen yemek yediriyor sonra aferin kızıma diyor gelde şükretme🌷