02Kaan12 Kızlar 5 ay 22 günlük oğlum var anne sütüyle besleniyor sorum ek gıdaya 6 aylık olduğunda mı yoksa 6. Ayın bitiminde mi başladınız. Birde tadımlara ne zaman başladınız
canparcam123 02Kaan12 oğlum 12 kasım doğumlu ben yumurta sarısını yoğurt havuç kabak patates veriyorum arada yani böyle tamamen ek gıdaya geçmedim daha gün içinde veriyorum az az
ikizerkekannesi 02Kaan12 6 ay 1 günlük olduğunda tadımlara basladım zaten ilk defa karşılaştıkları tat oldukları için 1-2 kaşık anca yerlerdi
Deletedmom245 02Kaan12 6 aylık oldu başladım ek gıdaya çok fazla olmamak şartıyla püreler çorbalar muhallebi vs veriyorum 6.5 aylığız şuan😊
02Kaan12 ikizerkekannesi bir ay kadar tadımşar sürse yani 6 ayı doldurduğunda tam anlamıyla başlamış oldunuz yani. Bende öyle yapıcam ☺️
GKBR2 Bizde başlayalı 5 gün oldu. Havuçla başladım şimdi patatesteyiz . Günlük ne kadar veriyosunuz bebeğize ek gıdayı ?
ikizerkekannesi 02Kaan12 aynen çorbalar sebze karışımları hep 6 bitiminde oldu sadece yoğurt çok yedirmeye çalıştım 3 gün kuralına göre alerjik etki olmayınca denediğim meyvelerle karıştırıp vermiştim
Deletedmom388 02Kaan12 haftaya 6.ayını dolduruyor başlayabilirsiniz eğer tam zamanında istiyorsanız o zaman başlanıyor🌸 biz 6.ayda başladık patates havuç kabak yoğurt,sonra da meyvelerle devam ettik
Deletedmom336 02Kaan12 6+1 de baslanir ama daha erken baslayanlarda var mesela biz 🙃 5 aylik doktor kontroluyle sebzeyle basladik