Deniss99 Astronot tulumlar güzel fakat çok pahalı e bebekte dışarı çıkarken usutmuycek kalın bi tulum nerde bulurum yani onu giydiriyim aliyim kucağıma bebeğim 2 aylik sürekli battaniyeye sarıyorum çocuğu çok sıkıldım bu durumdan
ZeynepKara Deniss99 lc waikikiden peluş tulum almıştık ince diye terettüt ettim ama baya sıcak tutuyo hattta terliyo bile
ilknurcelik Deniss99 astronot mont kesinlikle şart birşey chiccoda hamileyken yaza doğru indirimden almıştım. Kesinlikle almalısın trendyol Kotonda bir astronot tulum gözüme çarpmıştı 60 TL di
[silindi] ZeynepKara ben de o pelusların hırka pantolon takım olanından aldım 45₺ fiyatı da aşırı uygun, gidip büyük bedeninden de alacağım bu kadar kullanışlı olacağını tahmin etmiyordum 😊
Yusra Benim bebeğim 3 aylık oldu o.zamana kadar ana kucağında çıkardım dışarı daha yeni elleri ve ayakları kapalı mont tarzı tulum aldık içi acayip sıcak tutuyor büyüdüğü zaman el ve ayak kısmını çıkara biliyorsun
PrenssessAnnesi E bebek indirimlerini takip et ben pelus tulumu 90 tlden 30 tl düşmüş ozaman yakalayıp aldım