Kbryzr Kızlar merhaba benim pandemi yardımı sonuç kısmında uygun yazıyor açıklama kısmında ise 8 Mayıs tarihinde ödemenizin PTT’lerde ödenmesi planlamaktadır yazıyor yani bayramdan sonra ptte gitsem ödeme yaparlar mı ? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim ☘️
Hulyaaydn57 Kbryzr benim de uygun 22.mayısta ödemesi planlanmakta yaziyo yatmış galiba çarşamba gidip alcm inş rabbim nasp ederse sizin baya olmuş yatali 8 mays 😀
balmom Kbryzr Suslupusluminigim Ebruli101 bende 21 nisanda başvuru yaptım hala süreç devam ediyor ne süreçmiş
Suslupusluminigim Yaaa 25 nisanda yaptım 1 ay oldu olumlu olumsuz hiç bir yanıt yok unuttular heralde beni 🤣🤣
Ebruli101 Suslupusluminigim bendensin canım 😂 24 Nisan’dan beri süreç devam ediyor 🤣 yok diyin sizde rahatlayın bizde dimi ama 😂
Suslupusluminigim Ebruli101 hiç demi yani size yok avcunuzunu yalayın diyin eyvallah diyip gidelim valla benden sonra kim başvuru yaptıysa hepsi de aldı paracıkşarı bende kedi gibi baktım onlara 🤣🤣😁😁
Suslupusluminigim Seyma1912 yazık bize kız valla çıkarsa çok işime yarayacak çıkmazsa da yapcak bişey yok nasip 😁🤣