KardelenUmut Hipp combiotic kullanıyorum ama hiç doymuyor gibi sürekli istiyor değiştirmeye korkuyorum kızlar bi akıl verin ☹
Yavuz KardelenUmut bende hipp1 combiotic kullanıyorum canım sutum az olduğu icin maalesef kullanıyorum. En anne sütüne yakin olanı buymuş. Günde iki kere vermeye çalışıyorum. Benimkide doymuyor. Diğer mamalarda güvenemiyorum. Bende çok kararsız kaldım.
Kuzuma KardelenUmut ben de arada hipp veriyordum ama drumuz sma ya da aptamil önerdi siz de bi deneyin isterseniz
Kbr Hipp combiotic kullanıyordum severek isteyerek iciyordu Ama sürekli kaka yapıyordu. Sürekli acikiyordu. En organik olani o Diye seçtim Ama o da böyle yapınca mecburen ilk doğduğunda kullandığım aptamil e geçtim
KardelenUmut Yavuz canım bizimki 2 aylık ac kaldı mı çok ağlıyor hatta katılıyor ağlarken ac bırakamıyorum mecbur veriyorum hemen kaka yapıyor doymuyor
serenea KardelenUmut gaz sorunumuz hiç olmadı doğduğundan beri kullanıyorum 2930 gram doğmuştu kızım şuan 3 bucuk aylık 6700 gram civarı gayet iyi kilo alımı da ☺️
KardelenUmut [bilinmeyen] değiştirmeye korkuyorum gazı hemen çıkıyor diye çünkü bebiş erkek zaten gazlı hiç yoktan mamamız gaz yapmasın diye düşünüyorum biryandan