Erselinannesi [bilinmeyen] bende şuan başka yerlere giderken kullanıyim diye kumaş mama sandalyesi bakıyorum bir göz at istersen. Onlara belki işe yarayan buluruz
Thesra [bilinmeyen] Gecen televizyonda gordum canim cok pratik guzel birseydi anne bebek fuarinsaydi sanirsam ama marka hatirlayamiyorum😌
Thesra [bilinmeyen] 🤔🤔🤔ay bak oyle deyince hatirlayamadim simdi ama biyerlere monte ediyorlardi masa olabilir🙈🙈🙈
Thesra Dorukegeninannesi Aa dimi bak doğru hatırlamışım ya benim bu hafıza problemim hamilelikte bir gitti pir gitti hal gelmedi yerine😂
Ctnayse [bilinmeyen] kısa süreli ise ve bebeğiniz desteksiz oturuyorsa erkek atleti ilede oturtabilirsiniz. Haftada bir gün kayınvalidemlere gideriz ama sabahtan akşama kadar dururuz o yüzden bize lazım pluyor düye araştırırken pintereste görmüştüm 👍🏻☺️
Eymen190218 Tatlım ben e bebekten baby plus yağmur ormanı portatif mama Sandalyesi kullanıyorum sandalyeye bağlanan.şuan fiyatı ne durumda bilmiyorum ama çok aşırı pahalı değil ben çok memnunum her yere taşınıyor.annemlere kalmaya gittiğimde çok rahatlık oluyor bi bak istersen ☺️
Eymen190218 [bilinmeyen] sağlam canım dediğin gibi oyuncağıda var baya kolay gelsin inş gönlüne göre olur ☺️
G_ADAN [bilinmeyen] ben almayı üşünüyorum bidaha ki ay😂 daha kullanışlı. Yeeea boşver şu yorumları al gitsin😎
G_ADAN [bilinmeyen] Ah bu annelik 😂 ah bu herşeyin en iyisini en kalitelisini araştırıp alma heyecanı yavrulara 😂 her zaman demişimdir annelik köleliktir😂
Dorukegeninannesi [bilinmeyen] aynen bu model gerçekten çok uygun ben önceden almıştım yoksa bu çok mantıklı