yigitinannesi06 Kızlar 2 aylık bebeğime 90cc 3ölçek günde birkez yatarken veriyorum doymuyo içtikten sonrada emiyor sizce mama miktarını cogaltmam mı gerekıyor. E kadar vermeliyim
Masal_annesi yigitinannesi06 bebeğim şuan 6 buçuk aylık 100 ml ancak içiyor bilemedin 125 bazen bu kadarıyla doyuyor üstelik ek gıda hiç bişey yemiyor memem desen süt yok azaldı sütüm gün içinde mama veriyorum 2 yada 3 saatte bir en fazla 125 ml
Ebruduzgun yigitinannesi06 bizde 2 aylik olduk 120 anca yetiyo ama emziriyosun bence cogaltma emzirerek tamamla benim bebegim sadece mama yiyo
laleninannesi Deletedmom414 siz fazla veriyorsunuz midesine yazık bebeğin 1 aylık bebek için 3 ölçek çok
Deletedmom414 yigitinannesi06 googledan arastrdim. 90 ile 150 arasi verilirmis. 90 yetmedi diyorsun 110 120 fln dene. Yine yetmezse arttr
Deletedmom414 laleninannesi boyle yazmaniz beni sinir etti sanki zehir veriyorum cocuga. Sutum olmuyor dr kontroluyke veriyorum sizin varmi uzamnliginizda kesin konusuyorsunuz. Ne tuhaf insanlar var ya
Kevss Her bebeğin ihtiyacı farklıdır ben 52 günlük kızıma 90 cc günde 5 defa veriyorum anne sütü de alıyor. Sütüm az olduğu için başladık doktor tavsiyesiyle devam ediyoruz. Duruma göre yine doktor kontrolünde azaltmaya başlayacağız
Kevss Deletedmom414 sanki süt az olduğu için yeterince stres yapıp üzülmemiş gibi bir de böyle yorumlar hep bir baskı boşver kulak asma aynı durumdayız önemli olan bebeğin sağlığı gelişiminin güzel olması
Elfida-10 Deletedmom414 günde kaç kere veriyorsunuz bana da çok geldi benimde azdı en fazla 60 veriyordum
laleninannesi Deletedmom414 zehir veriyorsunuz yazmadım fazla veriyorsunuz yazdım el kadar bebek diye doktorunuz öyle demişse sorun yok sonuçta benimde doktorum söyledi ki bizde mama ile besleniyoruz o yüzden sinir olacak bir durum yok
laleninannesi Deletedmom414 hem sanırım sizinde uzmanlığınız varsa soran kişiye miktarı arttırın diyorsunuz size mi kalmış doktor musunuz da insanları yanlış yönlendiriyorsunuz ? Beni eleştireceğinize kendinize bakın
Deletedmom414 Kevss aynen 90 fazla yazip duruyorlar. Dr kontroluyle veriyorum. Fazla gelse cock kusar rahatsizlanirdi. Buradakilerin cok bilmis uzman gibi yorum yapmalari cok tuhaf
Deletedmom414 Decetinky dr kontroluyle veriyorum kizlar bebegim anca doyuyor hic kusmuyorda. Fazla gelse kusardi diye düşünüyorum.
Kbrrrrr Masal_annesi canım bende aynı durumdayım mama ne kullanıyorsun. Biz Sma kullanıyoruz 2 numaraya geçtik şimdi en fazla 90cc içmeye başladı. Kaç kilo bebeğin acaba
Duruu1 Masal_annesi benim kızım 8 aylık 120 içiyo 3 saatte bir beslenmeyi pek sevmiyo 🤭😂 6 ayında ek gıdaya geçtik ama reddetti hep çok üzülüyodum şuan 1 hafta oldu maşallah güzel yiyo o yedikçe ben de mutlu oluyorum tabi 🥰 umarım sizin bebeğiniz de biran önce geçer 💕