AselElcin Kızım 8 ay 4 günlük. Ayağımda sallayarak uyutuyorum. Çok uykusu olmasına rağmen uykuya direniyor zaman zaman. Gündüzde 3 ya da 4 uyku yapıyor. Bu aylardaki diğer bebeklerin uyku düzenlerini merak ediyorum🙄
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi AselElcin biz 8 ay 20 günlüğüz. Sabah 7.30 gibi bazen eger ben uzatırsa 9.30 da kalkmış oluyoruz. Kahvaltıdan sonra az oyun. Mutlaka öglen uyuyor. İkinci uykusunu ikindi yatırıyorum. Aksam uykusunu eger cok mızmız kanıp huysuzlanmazsa yapmıyorum. 10 gibi uyuduğunda geceye geçiyoruz
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi AselElcin bende ayagımda sallıyorum cok yorgun olursa emerek de uyuyor. Uykuya direndiği zaman oldugunda uyumak istemiyor yeteri kadar yprulmadıgı için uyumak istemiyordur. 3 uyku ideal 4 olmasada olur
Masal_annesi AselElcin diş çıkarıyor olabilirmi kızım 6 buçuk açlık diş çıkardı o yüzden hep uykuya direnir diş Çıkarma dönemin de oluyormuş böyle
Mom9 AselElcin 4uyku çok fazla o ay için 2veya 3olmalı ki gece uykusu güzel olsun. 8ay 28 günlük 2 uzun uyku +1 şekerleme yapıyo. En son saat 5te son uykusundan kalkıyo, 20.30da da gece uykusunda başlıyo. 07.30da uyanış
Birkoalaanasi 3 4 uyku sürelerini meram ettim. Uzun uyuyorsa uykuya doyuyor olabilir. Gündüz uykusunu 2 olarak düşürüp, aksamı biraz daha erkene çekebilirsiniz 🍉
AselElcin Birkoalaanasi şöyle ki sabah 6.30 da kalkıyor 8.30 gibi uyuyor. 1 saat sürüyor uykusu. Sonra 1 gb yatıyor o uykusuda 1 saat sürüyor. 5 gibi bida yatıyor oda yarım saat 40 dk kadar. Gece uykusunada 9 gibi geçiyor. Ama bazen bu 4 uyku oluyor o zamanda yarımşar saat falan oluyor uyku süreleri🙄
AselElcin BirSevda-iki-Emanet_Sahibi birkaç kişi artık 2 uykuya düşmeleri gerekiyor falan dedilerde normal o zaman🙄
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi AselElcin evet normal mesela öglen kesin yapıyorum ikindi de yapıyorum. Aksam yapmıyorum bazen ne kadar gec uyursa gece okadar iyi oluyor. Ona bırakın uyumayı istediği zamanı. Ona göre belşrleyebşlrisnzi uyku düzenini
Tubazraa 3 buçuk aylık akşam 9 da uyuyor kendi kendine bende ayakta sallıyordum baktım olmuyor uykuya direnci git gide artıyor kendi kendine uyumaya alıştırdım
Mom9 AselElcin gece uykusu düzene girerse gündüz uykuları da düzelir. Öyle düşünün ayına göre uyku sayısı fazla