Hemera Ltfy denemedim canım ama denerim yeter ki geçsin. Şuan meme reddi var zaten emmek istemiyor. Emzirmeyi bırakamam bu dönemde. Rabbim kurtarsın yavrularımızı 🤲🏻🤲🏻
Hemera Zeynep35_ haklı olabilirsiniz. Ne bileyim insan düşünüyor neocate kullansak yine aynı olur muydu diye
Hemera Ltfy zaten içinde hiç alerjik birşey yok ama ne yaptıysam geçmedi ve artınca düşündüm yine de.
Hemera Zeytinn sürekli kontolümüz oluyor zaten. 1,5 aylıkken başladı şimdi 5 aylık ama diyete rağmen çıkmaya devam edince danışmak istedim. Bayramdan sonra randevumuz var yine
Guler100 Hemera bende bebegim ilk dogdugunda alerjisi var sanip 1ay diyet yaptim ama hala olusuyordu sonra saglik ocagi sadece yuzunde cikarsa alerjiden degildir baska bisey dokunmustur dedi ve dikkat ettim ne zaman yikasam sebamedin sampuanini kullaniyordum yuzu ayni bu sekilde oluyordu markayi degistirince kizariklikta gecmisti
Hemera Guler100 hangi marka kullanıyorsunuz acaba şimdi. Bende dün sabah banyo yaptırdım dünden beri fazla. Belki o yüzden olabilir bunu düşünmemiştim.
Hemera Misskokulum başlangıçta egzama dışında aşırı kusma, geçmeyen ishal, kulak arkası kabuklanma, pişik vardı hatırladığım. Şimdi diğer belirtiler o kadar çok değil.
Misskokulum Hemera anladm cilt egzamasi olabilir mi dedim acaba umarım en kısa sürede geçer çok geçmiş olsun🌹
Sumeyye-buglem Hemera canım çokmu öpüyorsunuz ondanda olablr bnm yegenmde öyleydi cildi hassas olduğu için öpünce oluyordu
Hemera Sumeyye-buglem ben dikkat ediyorım başından öperim genelde ama tabi anneanne babaanne dedeler teyzeler derken öpeni çok. Ama boynunda göğsünün üstünde de var.
Sumeyye-buglem Hemera opturmemeye dikkat edin bence bende opturmuyorum opmedende sevebilirler gogsunde flnda varsa götürün bir doktora inşallah düzelir
Boncukoglus Hemera Benim oğlum da alerjik ve sadece mama ile besleniyor. 1 hafta yüzü tertemiz bi anda aynı paylaştığınız fotoğrftaki gibi oluyor. Bende şaşırıyorum farklı hiçbişey vermezken herşey aynıyken biranda ne oluyo da bu halr geliyo. Yapmadığımz şey kalmadı ama yok çaresi. Gördükçe kahroluyo insan😔😔
Hemera Boncukoglus işte benim anlamadığım da bu. Güneşten olabilir mi diye de düşündüm bilmiyorum neden oluyor. Hangi mamayı kullanıyorsunuz? Kaç aylık yavrunuz acaba?
Hemera Guler100 nivea nın şampuanı olduğunu bilmiyordum. Not aldım teşekkür ederim sağolun. Umarım faydası olur 🤲🏻🤲🏻
Boncukoglus Hemera Bebelac gold nenatal kullanıyoruz biz. 7 aylık oğlum. Güneşten olduğunu sanmıyorum çnkü ben zaten kaç gündür hiç çıkarmadım ama iki gündür iyice kızardı. Farklı olan hiçbir şey yokken bu hale geliyo iyice çıldırıyorm. Eumovate diye bi krem verdi doktorumuz onu sürüyorm 2 günde sönüyo. Aradan zaman geçiyo bidaha. Sürekli kremle mi yaşıycaz anlamadm ki
Tatliskooo Hemera diyetinizde nelerden uzak duruyorsunuz acaba orda mı bi hata yapıyorsunuz yazık bebişinize üzüldüm . Mamalar hakkımda bilgim yok ama sanmıyorum onlardan olacağını özel mama nihayetinde 🤷🏻♀️ Tez vakitte geçer inşallah
Hemera Tatliskooo süt, süt ürünleri, kırmızı et, tavuk, yumurta, patlıcan, tahin, kuru yemişlerin hepsi. Bunları yemiyorum canım. Zaten yediklerim de sınırlı. Amin inşallah geçer çok sağolun 🤲🏻🤲🏻
GMSRI Bizimde aynı vallahi insanın morali bozuluyor da gerçekten. Ilk başlarda çok daha kötüydü. Travazol vermişti Doktorumuz evet kortizonlu ama bir tek o geçirmişti hemde 3 günde. Şimdi ara ara yine oluyor ve nokta kadar sürüyorum anında geçiyor. Başka bir çözümünü bulamadık. Alerji testi yaptırana kadar böyle gideceğiz sanırım 🤷♀️😔
Hemera GMSRI söylediğiniz kremi not aldım. Bende alerji testi yaptırmak istiyorum ama bulunduğum ilçede yapılmıyor. Antalya ya da Isparta ya gitmem gerekiyor en yakın ama korona sebebiyle korkuyorum.
Tatliskooo Hemera evet baya da dikkat ediyorsunuz görünen o ki . Paketli gıdaşardan tüketiyorsanız içindekileri okuyor musunuz peki bisküvi gofret falan acaba içeriklerinde süt yumurta falan olabilir mi
Aytolangamze Hemera öncelikle geçmiş olsun benim de oğlum bu şekilde oluyor bende diyet yapmama rağmen geçmemişti ama muhtemelen bazı hazır gıdalar da kaçırdıklarımız da olabiliyor o yüzden de olabilir hazır gıdalar a da dikkat edin ayrıca duştan sonra da mustela nın bi kremi var nemlendirici omu kullanabilirsiniz çok sıcak suyla yıkamayın o da etkili olabilir ve en son olarak ben Bunları yapmama rağmen bizim de bi süre geçmedi sonra hasasin diye bitkisel krem var onu aldık hemen etki gösterdi bende kesinlikle tavsiye ediyorum açıkçası şimdi arada diyette kaçırınca sürüyorum ve geçiyor hemen sizde bi deneyin umarım size de faydası olur🙏