ilydglrc 19 günlük bebeğim doğduğundan beri uykuda ve uyanıkken çok sıçrıyor neden olabilir fikri olan varsa yardımcı olur mu acaba
habibe_kzlkaya ilydglrc benimki doğduğundan beri degilde 5 6 aylikken sıçrıyordu canim kaynanm kundak yap diyodu yapiyodum ama benimki serbese alıştığı için istemedi yarim kundak yapabilirsin canim uyuturken hem uykusuda bölünmez
BoncukAnnesi ilydglrc canım oğlumda öyleydi doktorumuza sormuştum bebekler doğduktan bi süreye kadar hala anne karnında sanırlarmış kendilerini refleks olarak düştüklerini fln düşünürlermiş yani yeni dünyasına alışma refleksi 😊
DogaLina ilydglrc refleks o. Kundak yap kollarına. Gündüzleride uyanıkken bianda bırakma kendini boşlukta hissederlermiş
Deletedmom5284 Çok sıçıyor diye okudum yaa alttaki yorumları okuyunca anladım 😂😂 Kundak yaparsan azalır kuzum sıçramaları
Tubazraa Anne karnında sürekli elleri ayakları sıkışık ortam da olduğundan onlar hala kendini orada sanıyormuş ve boşluğa denk geldiğin de sıçrıyorlar benim 3 aylık geçti çok şükür bide eğer sigara içiyorsanız nikotin de yapabiliyor Muş