Oykutosum Merhaba güzel anneler bebeğim 11 günlük ama sütüm az gibi hem emziriyorum hemde sağıp biberonla veriyorum ama sütümün artması lazım. Neler yapabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
morsevenfilolog Oykutosum Bolca su , fırsat buldukça uyku, rezene çayı, tahin helvası, dereotu, bulgur, hurma, kuru incir, bestlak damla bende işe yarayan şeyler olmuştu. 🥰 Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün miniğiniz 🌸
a_dilo Oykutosum Yazan arkadaşların yorumlarına ek olarak gazsız malt içecekler ve humana still çayda süt artırır.
Meryem53 Oykutosum bi bitkisel ilaç ismi söyleyim laktamax bana kadın Doğum doktorum önermişti eğer alabilirseniz gerçekten etkisi çok fazla
Mlsblsny Bestlak damla rezene çayı dereotu tahin helva bol su sıvı ve emzir emmediginde sağ öyle oldukça artar
Oykutosum morsevenfilolog içtiğim suyun haddi hesabı yok. Rezene arada içiyordum çoğaltayım teşekkür ederim
halidedagoker bestlak damla ve günde 2-3 lt sıvı tüket, soğuk olmasın ama. birde lactamil’in anne çayı çok iyi gelmişti bana. hem tadı da güzel. 👍🏻