Mirayecem Kızlar merhaba. 2 aylık kızım var emziriyorum. Dün sabah tek göğsümde sertlikle uyandım. Elleyince elime sert yapılar geliyor. Göğsümün sadece bir kısmında. Ateş gibi herhangi bir şikayetim yok. Başına gelen var mı böyle bişey😣😣
Esraegemen Mirayecem süt birikmiş orada.süt düğümü de deniliyor.masajla ve sağarak eğer sağman mümkün değilse hep o göğsü emzirerek boşaltman gerek.sıcak-soğuk kompres de çok iyi geliyor bir kaç güne geçer.benim de başıma gelmişti.
Akademisyenanne Mirayecem havlu isitip gogsune koyabilirsiniz ya da sicak dus altinda sertlihe masaj yapabilirsiniz. İkisi de sut kanallarini aciyor. Sicak uygulama sonrasi sagma ve emzirme yapin. Ters emzirme cok faydali. Googla yazin cikiyor resmi. Emzirme sonrasi da buz koyabilirsiniz. Ben soguk lahana yapragi koyuyorum genelde. Cok iyi geliyor.
ElifAselMina Mirayecem canım bana oldu sıcak bir duş almıştım alırken tarakla taradım sonra çıkar çıkmaz kizmi emzirdim geçti hemen 🤗
Meryemsmom Mirayecem canım benimde öyleydi sonra ertesi güne ateşli titremeye çevirdi hemen sağıp boşalt ilerlemeden
Mirayecem Esraegemen hem sıcak hem soguk uygulamayı nasıl yaptınız. Mastite çevirir diyede korkuyorum
Mirayecem Meryemsmom sık sık emzirdim bugün masajda yaptım sagıyorumda korkuyorum bende mastit olmayayım diye😞
ElifAselMina Mirayecem dene derim canım ben herşeyi denemiştim olmamıştı sıcak kompres olsun masaj olsun ama tarak ve sıcak duş hemen geçirdi. Bir de muhakkak emzir o gogsunden