vize25 Arkadaşlar bebeğinize bu aylarda hangi sebzeleri veriyorsunuz? Bebeğim 6 aylık . Ek gıdaya 5.ayda başlamıştık. Birçok sebzeyi tattı ve yiyor. Fakat artık bazı sebzeleein mevsimi geçti. Sizler hangilerini yediriyorsunuz?
Erencinarinannesi vize25 ben şu sıralar taze kabak yeşil fasulye ve köyden gelen pazılarım oluyor onları veriyorum semiz otunu hiç sevmedi yavrum ona hiç ağzını açmıyor bezelye ye falan alerjisi var onu veremiyorum enginar da verebilirsin
espalp vize25 kabak, bezelye, enginar, taze fasulye veriyorum şu sıralar. Kış sebzelerini almıyorum artık
vize25 Erencinarinannesi Bezelye süt aleejik bebeklerde yüksek riskli gıdaymış. Ben de onu deneyip risk almak istemiyorum. Pazı, ıspanak, semizotu gibi gıdaları 6.ayında verebilir miyim?
Erencinarinannesi vize25 verebilirsin yani ben veriyordum bişe olmadı ben havuç balkabağı patates bezelye brokoli kullanamıyorum onlarda sürekli kusuyor keçiboynuzu özü denedim geçen on da da kustu her yemeğinin içine soğan ve sarımsak da kullan benim oğlum her gün yoğurt yiyor süt alerjik değil ama bunlar alerji yapıyor hatta brokoli yi ben yediğimde kakasından kan geldi ona bile yedirmemiştim balık da aynı şekilde ona yedirmedim ben yedim yine kan geldi
vize25 Erencinarinannesi Bebeğim balkabağı patates brokoli ve keçiboynuzu özü yiyebiliyor ama balkabağı ve brokolinin mevsimi geçti. Semizotu deneyeyim bir de.
Mom9 vize25 6.ayda verilebilecek sebzeler sınırlı Taze fasulye, bezelye, kabak, havuç, semizotu, ıspanak, pazı tarzı şeyler verebilirsiniz