Cansu331 İyi akşamlar. 4 ay 28 günlük bebeğim var. 2 gündür akşamüstü 5.30 gibi uyuyup sabah 6 çeyrek gibi kalkıyor önce 5te yatıp 7de uyanırdı. Gündüz 2 saat kuşluk 45 dk da öğleden sonra uyuyor. Endişelenmeli miyim bu kadar uyumasına
gozdeninannesi Cansu331 12 saat normal aslında kimi bebek 8 ya da 10 saat uyur bizde akşam 10da yatıp sabah genelde 10da kalkiyoruz bazen emmeye kalkiyor bazen kalkmiyor
Cicekimftm Cansu331 ah canim benim bu anları değerlendir sende bolca uyu. Bir ay sonra daha az uyuyacak sabahın nurunda dikilecek 🤣🤣
Cansu331 gozdeninannesi teşekkür ederim ilk anneliğim olduğu için endişelendim hiç böyle uyumamıştı şimdiye kadar 😊
Cansu331 SemaNergis 4 ay 28 günlük 2 gündür bu şekilde uyur oldu öncesinde akşam 9 sabah 7 de kalkardı. Gece 3 e kadar uyur o zaman emer sonra bazen 1 bazen 2 saate bi uyanır emer uyur 😊
SemaNergis Cansu331 Benim de iki aylık bebeğim. Bazı geceler bıraksam aralıksız 6 saat uyuyacak . Korkuyorum o sebeple hemen zorla uyandırmaya çalışıp emziriyorum. O sebeple sordum. Demek normalmiş çok sağolun😊
Cansu331 Caglasaresara bizimde 4 ay atağımız yeni bitti sanırım kendisine düzen kurdu acemi olduğum için endişe ettim🤗
Cansu331 SemaNergis ben 4 5 saat ellemedim o aylarda çünkü acıkınca zaten uyanıyorlar biz uyandırırsak alışabilirlermiş sürekli uyanmaya buda çok yorucu olur😊