Deniz00 tellibaykus belden destekli al canm bu çok önemli hem senn belin için hem bebeğin duruşu için
IRB Ben ergobaby 360 kullanıyorum çok memnunum oğlumda çok seviyo onda durmayı tavsiye ederim biraz yüksek fiyatı ama ikinci el aldım ben letgodan
Berenikom Momfort kullanirdi ablam muthişti artik satilmiyor ama birebir aynisi mamadus var. Ben mamadus aldim fiyati da cok uygun. Solomomda ayni sekilde uygun ve guzel
ilkmutluluk17 tellibaykus solomombaby ve ilkay arasında kalmıştım ilkay aldım kesinlikle mükemmelll var ile yok gibi saatlerce kalıyordu hiç hissetmiyordum ağrı sızı
SedaMeyra tellibaykus solomombaby kizim dogdugundan beri kullaniyorum gecen yaz 3.5 yasindaki yigenimi 17 kilo.onu da taşıdım.
AsilTunamom tellibaykus baby boroosh kanguruları incele istersen ben memnunum bebekle birlikte büyüyor ayrıca dogdugu andan itibaren kullanabilirsn
Baldudak_Emirbeyimiz tellibaykus Uzun araştırmalarım sonucu borooshbaby aldım ve iyiki de almışım diyorum 👍🏼
Deletedmom276 tellibaykus bana hediye gelmişti, hala kullanıyoruz, evde de dışarıda da kullandım, hem ön hem de sırtta da taşınabiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim, kumaşı da terletmiyor. https://www.tuniko.com/neko-standart-bebek-beden-kanguru-lokum-hazel Hatta indirime de girmiş.
Srfkce tellibaykus bebeğim 13 aylık ben o 2 aylıkken solomom baby kanguru almıştım Hâlâ da kullanıyorum