Merveeenurr Mrb kızlar. 10 aylık oğluma sütlaç verebilir miyim acaba. Bilginiz var mı.. Hani 1 yaşından önce süt verilmiyor ya. Tereddutte kaldim🤔
NaimeYilmaz Merveeenurr Yalancı sütlaç yapabilirsiniz. ☺️ Süt ve şeker girmeden bir çok meyveyle tatlılar yapabilirsiniz. 💕
tuval Merveeenurr ben su ile yapıyorum az pirinç bol su iyice kaynatırım kendi nişastasını salıyor süt gibi oluyor zaten pirinç sütü deniliyor buna da :) sonra elma rendeleyip tarçın zeytinyağ koyuyorum kaşık mama varsa 1 çay kaşığıda ondan ekliyorum muzluda yapabilirsiniz süt vermeyin
defnesmomm Merveeenurr 1 yaşına kadar yapılmaması lazım, alternatif tarifler deneyebilirsiniz içinde süt yerine su olan 🌼
Merveeenurr NaimeYilmaz zaten sütlaç i şekersiz yaptım. 🤗 Süt için sormuştum. Yinede çok teşekkür ederim😍💐
Birkoalaanasi Bebek sütlaç 2 su bardağı su 1 yemek kaşığı pirinç 1 yemek kaşığı pirinç unu Çay kaşığı ucu ile üzerine tarçın. Bebek magnolia 2 çay bardağı su 1 buçuk yemek kaşığı pirinç unu 2 adet hurma isteğe göre muz 4 adet cici bebe 2 adet ceviz 🍒
Birkoalaanasi Merveeenurr sürekli yaparım kızım çok sever. Şeker ve inek sütlü tarifleri 1 yaşına kadar yapmıyoruz 🦒