Elifeliz Arkadslar benim kızım 10 ay 12 günlük yalnız şu sıralar hastaneler guvensiz olduğu için gidip kan tahlilleri yaptiramadik bayram sonu gidicez inşallah yalnız 9 ay asisi için sağlık ocağı aramadı ve geçti nasıl olacak bilen var mi
Gozde20 Elifeliz canım aşıları çok aksatan olmuş unesco dun bi açıklama yaptı dikkatle okumani tavsiye ederim tehlike büyük diyolar aman dikkat
ipesi Elifeliz bizim de 9. Ay aşısı yaklaşıyor. Ben de götürmek istemiyorum ve çok kararsızım. Zaten 12. Ayda olacak. Bir de yumurta alerjisi de var. Olsun istemiyorum.
Elifeliz Gozde20 gerçekten öyle ama işte bu hafta götürecem inşallah bi sıkıntı olmaz yani ben sürekli aradım virüs nedeniyle kanlarını bi süre ertelemek istiyorum dedim our sıkıntı yok dendi herhangi bi asi var mı dedim yok dediler anlamadım 12 ayda mı yapıcaklar bilmiyorum
Gozde20 Elifeliz saglik ocagina bi ara sor istersen bende korka korka goturdum hep 6. Aydaki aşıları da olduk çok şükür
Elifeliz Gozde20 ya benimde tüm aşılarımı yaptırdım yalnız bunda haber vermediler yarın ariycam bakalım ne dicek
Elifeliz ipesi evet benim kızimin da yoğurda var ama artık yavaş yavaş cikmamiz gerek onlarında havaya ihtiyaçları var kanguruyla koyup maske takicam yapicak bise yok tedbirleri alarak yaşama devam etmemiz gerek 3 ayı geçicek karantinadayiz artık bunaldık hayırlısı ile bitse şu vurus