Kizimmmmm Kızımın kaşında konak oluştu. Başında hiç yok sadece tek kaşında. Bebek yağı ve zeytinyağı sürüyorum. Ama hala dökülmedi. Başına gelen var mı?
Semadefnemurat Kizimmmmm Zeytin yağı sürdükten sonra 5 dk bekledim bi de dede tarakları olur ya onunla bastırmadan hafif hafif tersten taradım öyle gitti hep bizim. Tam olarak konak degildi ama
Woody Kizimmmmm bizde de öyle başladı. Doktor da görmüştü ilk gün bi şey dememişti ben de bilmediğimden üstünde durmamıştım. Baya arttı gibi. Semadefnemurat şampuan ile mi alakalı mustela kullanıyoruz biz
Ata0905 Kizimmmmm oğlumda olmuştu kaş ve saç beraber . Zeytinyağı ile karbonat karıştırıp sürdük bir kaç sefer ve Chicco nün konak tarağı ile taradım. Doktorumuz da şampuanimizi babe konak önleyici şampuan ile değiştirdi. 3 veya 4 kereden sonra geçti
FtmYigitim Kizimmmmm benim oğlumun kafasinda olmuştu bebe yağı sürerek yumuşattım biraz fırçayla taradım tersine sonra kaynanam banyo yaptırırken lifi hafif hafif sürdü başına hepsi çıktı ama bi sorun var tekrardan geri geliyor🙄
Semadefnemurat Kizimmmmm hmm ben başında sandim kuzum o zaman malesef yardımcı olamicam😏😏umarım annelerimizin yardımı olur
Semadefnemurat Woody kimi şampuan yapıyor diye biliyorum . Arkadaşlarımın bebekleri dalinde yaşamışlar aynı sorunu sonra şampuanı değiştirmişler uni baby almışlar kimisi sampuandan da oluyormuş net bilgim yok ama
Semadefnemurat Gizemabc canım biz saf doğal Zeytin yağı sürdük ve dede tarağı ile tersten taradık. Bastırmaya gerek yok. İlk denemede çıkmaz. Devamlı duş öncesiyaptık ve geçti. Kimisi şampuan diyor ama biz aynı şampuana devam ettik sorun yaşamadık bi daha
Woody Kizimmmmm biz bugun zeytinyagı sürdük birkaç saatte bir. Sürdükten sonra 15 dk bekletip kullanmadığımız bi diş fırçasıyla yavaş yavaş ovduk. Eczaneye konak şampuanı almaya gitti eşim böyle demişler yani. İşe yaradı gibi şimdiden
dddy Kizimmmmm zeytinyağı sürüp 30 dk bekletip ince dişli bir tarakla geriye doğru tarayın dökülecektir birkaç sefer tekrarlarsanız geçer 🌸