Sdabdk Eti nasıl saklıyorsunuz? Haşlayıp püre haline getirip dondurarak mı yoksa küçük parçalar halinde dondurup gerekli miktarlarda çıkarıp taze mi haşlıyorsunuz? Arada sağlık açısından fark olur mu? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Senihaaa Sdabdk bence taze taze vermelisiniz benim eşim et ürünlerinden çok anlar mesleği yani oğluma küçük küçük kıymalsr kuşbaşılar ve haşlamalık olarak paket yapıp getiriyordu o şekilde kullanıyorduk tek seferlik
Deletedmom278 Sdabdk Ben aldığım zaman yapacaksam hemen yaparım yapmayacaksam buzluğa koyarım yaptığım zaman hepsini muhakkak kullanırım tekrar buzluğa atmayı sevmiyorum.
mikelenjelo35 Sdabdk kıyma yemesi uygun olan ayda buz tabletine koydum.dondu.corbasina bı tablet katiyordum.once cezvede kıymayı kavuruyordum sonra tarhana su ekliyordum.vu arada önceden buzluktan çıkarıyordum tableti.
Sdabdk Senihaaa maalesef taze et her zaman alamıyorum bulunduğum yerde helal kesim satan yer yakın değil o nedenle dondurmam gerekiyor
Senihaaa Sdabdk yani taze pişirin anlamında tabiki sürekli et almak yorucu olur bende donduruyorum ama yiyeceği zaman pişiriyorum
Sdabdk Anladım ben de ilk öyle düşünmüştüm ama sonra her seferinde buzun çözülmesini beklemek de bakteri oluşturur diye aklıma takıldı, teşekkürler yine de taze yapayım