Rumeysa34 Kızlar ek gıda dönemindeyiz sürekli post açıyorum çünkü internetten ziyade siz annelerin bilgilerine güveniyorum 1 adet cicibeye anne sütünğ karıştırıp bebeğime verebilir miyim
Misskokulum Rumeysa34 tabi ki verebilirsiniz ben bugun yoğurda 1 yumurta sarısı cici bebe ve 1 adet cevizi ufalayıp karıştırıp verdim bebegim 7 buçuk aylık
Mom104 Rumeysa34 yani verebilirsiniz tabi ama çok sağlıklı bir besinin besin değerini düşürüp sağlıksız hale getirirsiniz karar sizin 🌸
Tugceeeee12345 Rumeysa34 ben paketli gıdaya karşıyım evde kendim yapıyorum bisküvisini o kadar katki maddesi koyuyorlar yedirmek istemiyorum tabiki herkesin tercihi ama kendinde yapabilirsin bebeğin için iyi bayramlar ☺️
Pembemavi Kimisine ters geliyor ama bn veriyorum canım ikitane bisküviyi anne sütüyle aciyorum kaşıkla veriyorum
My_son Misskokulum ayni tarifi bende yapiyorum cevizi cam rendede rendelemenizi oneririm un gibi oluyo cok guzel 😄
Mom0870 Rumeysa34 cici bebe vermeyin ya kendiniz yapın ya da organik güvenilir bir ürün alın cici bebe çok kimyasal ve şeker içeriyor
Rumeysa34 Mom0870 canım kendim yaptım keşke belirtseydim başında bende taraftar değilim yani ev yapımı bisküvi falan mı yazsaydım cicibebe tabiri biraz garip olmuş 😄
Mom0870 Rumeysa34 o zaman sorun yok 🥰 bende marketten alınanlar sandım ☺️ En güzelini yapmışsındır o zaman eminim.