1prens1prensesannesii Kızlar 12 gün oldu sezeryan doğum yaptım.. Sanki bugün sonda takılan idrar yeri kanamış.normal mi sizce.. Normal kanama devam ediyor 12 gündür ama bugün lavaboya girdiğimde çok acıdı sonda takılan yer ve sonra baktım kanamış
Misskokulum 1prens1prensesannesii tahriş oluyor kuzucum benim de öyleydi bi sure yanma vs de oluyor çok normal☺️ Sağlıkla büyüt kuzunu 🧚🏻♀️
1prens1prensesannesii Poyraznisam ilk çıktığında olmuştu yanma vs ama 12 gün oldu kanama oldu normal mi acaba
Misskokulum 1prens1prensesannesii kanamam devam ettiği icin anlayamadım ben ama kanama da tahrişten olmustur
Poyraznisam 1prens1prensesannesii olur canım ben bugun 32 gun oluyor sezeryan olalı o yanma hissi daha yenı geçti
1prens1prensesannesii Misskokulum çok sağol canım.. Bir de dikiş yerleri sert böyle çizgi şeklinde sizde de oldumu
Misskokulum 1prens1prensesannesii evet kuzucum 4 aya kadar orası sert sanki içinde tel var gibi dimi hatta kalem gibi 🙈7 buçuk ay oldu simdi o sertlik yok zamanla geçiyor 😍