Naimeulger06 Merhaba kızlar 5 aylığız 3 aydır gündğz uykusu 30 dk yı geçmiyor uyanınca uykusu dağılmasın dye tekrar uyutuyorum 30 dk snra uyanıyo tekrar uyutuyorum hep böyle devam ediyor varmı başka yöntem bilen
Alpii Naimeulger06 sanırım zamanla kendiliğinden oturuyor. Benim oğlum da öyleydi 40. Dakikada uyanırdı şuan 6 ay 19 günlük oldu yeni yeni gündüz uykulari 1-1,5 saate uzadı.
Araseymen Naimeulger06 aslında normal bisey bazı bebekler 2 turdan 30 dakikalık uykular yaparken bazı bebekler 1 tür 1 saat uyurlar uykusunu alıyorsa çok takılmayın bence.
Buseucar Naimeulger06 fazla uyanık tutuyor ya da erkenden uykuya yatırıyor olabilirsiniz. 5 aylık bebekler 2 saat uyanık kalabilir en fazla. Siz 2 de uyandı diyelim 4 te uykuya dalmış olması için 3.45 gibi tekrar uyutmanız gerekir. Nasıl uyuttuğunuza da bağlı. Eger ayakta sallayarak uyuyorsa gözlerini kapattıktan 20 dk sonra tekrar sallayarak uyanmasına engel olabilirsiniz. Naimeulger06
Zeynepomer96 Naimeulger06 uyku aralıklarını ayına göre takip edin benim oğlum da 5 aylık en fazla 2 saat uyanık kalabiliyor sonra uyutuyorum 1 saat bazen 1.5 uyuyor
Kermagah Naimeulger06 aç kalıyor olabilir mi bizde 5 ay 21 günlüğüz bende öyle oldu çünkü 3 saate bır mama verıyordum emzırıyordum baktım uyanıp duruyor annem aç kalıyordur ondan dedi karnını güzel doyurursam 2 saat uyuyor gündüz kesintisiz neyle beslenıyorsunuz
Sule77 Naimeulger06 merhaba bende aynı durumdayım 45 dakka bizimde bazende 30 dakka. uyku rutinleri tam uyanıklık sürelerini kacırmamama rağmen öyle.iki gün önce bende post açmıştım bir bayan su videoyu önerdi izledim şimdilik uyguluyorum .baya zor oluyor normal bebekler günde 4 uyku icin uyutuluyorsa biz 8 kere uğraşıyoruz inşallah bir-bir buçuk ay sonra düzelir