Blmmss kızlar a101′e simple yüz temizleme jeli gelmiş geçen yüz temizleme aleti almıştım bu jeli alıp kullansam fayda eder mi sizce yüzüme biraz yağlı yüzüm kullanıp memnun olan varmı sizce almalımıyım?
Pamuksekerimm Blmmss simple İngiltere menşei bir marka içerik olarakta çoğu Markadan iyidir tavsiye ederim ben temizleme yağını kullanıyorum içeriği temiz olsa dahi cildine iyi gelmeyebilir canım doğal sabunlarda yağlarda bile öyle olabiliyor alıp denemen gerekir
Aysegul00 Blmmss bioderma kullanıyorum çok memnun kaldım fiyatı pahalı ama sonuç çok güzel tavsiye ederim
Deletedmom275 Blmmss Yağlı bir cildim var. Kullanıp memnun kaldıklarım: Bioderma Sebium Foaming Jel ve La Roche Posay Effaclar Jel ☺️
Alya282019 Ben neutrogena kullanıyorum çok memnunum garnier nivea çoğu marka sivilce yaptı bende a101dekini bilmiyorum
Arasannesi Blmmss yüz hassas ve onemlı herseyı surmemek lazım oyuzden ben cesaret edemıyorum her markaya.cok bılındık bıcok marka bıle içinde neler neler var.genede olumsuz etkılemeyım belkı kullanıp içeriğini vs bılen bırılerı vardır ona gore degerlendırırsınız
Bulutbey Blmmss jelini değilde toniğini almıştım çok etkili değil maalesef. Yves Rocher yada LaRoche Posay markalarının kullanmıştım ikisi daha etkili yağlı ciltler için