Elifhafsanin_annesi Sokaga çıkma yasagında apartman bahçeleri dahil mi? Bi yerde kat mülkiyeti oldugu için dahil degil diye bir yazı okudum ama emin olamadım?
Ecemtt Elifhafsanin_annesi valla bilmiyorum da ben cıkartıyorum apartman bahçesine okadarda olmasın ya artık😀
Biricik01 Elifhafsanin_annesi yasak olduğunu sanmıyorum haberlerde bile gösteriyorlar yasak gününü bahçede geçiriyorlar diye.Bizim burada herkes apartman bahçesinde,etrafında dolaşıyor
Dunyamsensn2008 Elifhafsanin_annesi Bahçe insanın evine dahil bir yer orasinin yasak olacağını sanmıyorum.
Balkiz Elifhafsanin_annesi bizim sitedekiler ceza yazdı geçen gün polis. Hatta eşim köpeğimizi gezdirmeye çıkardı hemen eşimi şikayet etmişler ama köpek gezdirmek serbest diye polis sadece çok şikayet geliyo biraz iç tarafta gezdirin demiş. O yüzden kapı önüne bile çıkamıyorum ben
Rengin Elifhafsanin_annesi son bir kaç gündür bahceye cikariyorum bende. Kimse yok zaten kendi kendine oynuyor biraz sonra giriyoruz. Güneşe ihtiyacı var bu çocukların. Bahçe de bir sakınca görmüyorum ben. Sikayet eden olmadı olursa da nanik 🤙😂
Deletedmom276 Rengin 😅😅😅👍🏻👍🏻👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻 Bence de olursa da nanik olsun. Ben de çıkarıyorum site bahçesine bazen babasıyla çıkıyor o sırada kahve keyif yapıyorum balkonda. 🍀💃🏻🍀💃🏻
Small_lion @Elifhafsanin_annesi site içerisinde gezmek yasak sürekli polis gelip uyarı yapıyor adı üstünde sokağa çıkma yasağı bahçe sokak olmuyor mu
Bsecill Elifhafsanin_annesi ortak kullanım alanıysa yasak müstakilse değil yani bahçenin size ait olması gerek, yok değil tüm bina olarak kullanılıyorsa by durumda yasak