Ssullee 8 bucuk aylık kızım hic emeklemıyor ters durmayı bile sevmıyor hemen aglıyor ne zaman a emekler en geç acaba normal midir sizin bebekleriniz kac aylıkken emekledi ?
Thanim Ssullee 8.aydan beri hep geri geri gidiyordu ileri dogru emeklemeye 10.ayda basladi, bebeklerin cogu emeklemeye 9.ayda baslarlarmis fakat her bebek emekleyecek diye de bir sey yok, desteksiz oturuyorsa donmeleri guzelse bir sorun yoktur annesi ☺️
Sugul Ssullee oğlum 14 aylık emeklemedi sürünüyordu yeni yeni düşe düşe yürüyor 9 10 adım. Emeklemek bir gelişim basamağı değilmiş her bebek emeklemezmiş merak etmeyin
Merveca Ssullee benim de oğlum 11 buçuk aylıkken emekledi canım. Hiç sevmezdi yüzüstü durmayı hemen yatar ağlardı. Sonra kendiliğinden alıştı. Yere koy bol bol dikkatini çeken bir şey olursa gider belki. Ama emeklemeyedebilir hiç kafana takma bu durumu. Bazı bebekler böyle oluyor emeklemeden yürüyebiliyor.
Ssullee Merveca önüne ne koysam ilgilenmıyor asla yüzüstü durduramıyorum ya yürütec de ya kucakta duruyor oturuyor ama emeklemem hic ilgisi cekmıyor 😒
Merveca Ssullee yüz üstü durmayı oğlum da hiç sevmezdi bende çok zorlamadım ama hep yere oturttum yürüteç olayını bitirdim çünkü onunla istediği yere ulaştığı için emekleme gereği duymuyordu sanki. Yerde oturduğu bi gün çekmeceye doğru gittiğini gördük eşimle aşırı şaşırdık. Biraz geç oldu ama emekledi. Dediğim gibi hiç emeklemeyedebilir ben kabullenmiştim bu durumu 😊
Ssullee Merveca tesekkür ederimm benim kızım oturmayı da cok sevmıyor en fazla yarım saat anca yürütec de aglamadan duruyor emeklememesi sorun degilse varsın gec emeklesi ya ♥️