myloves23 Hanımlar bugün pastaneler açık mıdır ki? Birde birşey sormak istiyorum biz köyde oturuyoruz çarşı bize arabayla 10 dakika eşim arabayla gitse çarşıya birşey olur mu ki? Burdan yani köyden herkes gidiyor da?
ilknurgoksu myloves23 merkeze gidicekse polis çevirme ihtimali yüksek fırınlar açık ama pastane hakkında fikrim yok
Mom061 myloves23 Geçen pazar günü eltimin oğlunun doğum günüydü, eşim pasta alıp bırakmıştı. Ama eşimin işinden dolayı sokağa çıkma izni var. Pastaneler açık olmasa bile bazı fırınlarda da oluyor pasta. Ama eşinizin gitmesi için bir fikrim yok 🤷
Saripapatyaannesi34 myloves23 size en yakın market neresi ise oraya gitmek serbest dün haberlerde söylediler bence sorun olacağını sanmam merkezdeyse market merkeze gitmeniz gerekir
myloves23 ilknurgoksu yok canım polisler çevirme yapmıyor burda bir tana giriş çıkış yeri var orada duruyor polisler genellikle
ilknurgoksu myloves23 anlıyorum ama önemli bir ihtiyaç değilse de tavsiye etmem çünkü devriye gezen polis burada çok orada nasıl bilemem 🤷🏻♀️
kaganim9 Gidebilir bence marketler açık o yüzden bişey demiyorlar ama marketler kapanınca çeviriyorlar bide pastaneyi bilmiyorum ama Tatlıcılar açık
myloves23 Deletedmom189 tamam canım teşekkür ederim zaten burası küçük bir yer olduğu için polisler durmuyor fazla sadece giriş çıkış yerlerinde duruyorlar