Murathan23 Merhaba arkadaşlar 2.5 aylık bebeğim var son günlerde elini aşırı bir şekilde emmeye başladı ne yapsam engel olamıyorun. Ayrıca salyasıda bayağı var. Nedeni nedir acaba🤷🏻♀️
Aselinannesii6 Murathan23 keşfetme 🤷♀️ bizimde öyle asla vazgeciyo emmekten emzik veriyorum almiyo ana elini cok cok emiyo unutmuyoda 🤷♀️😀😀
Bulutbey Murathan23 normal bir durum engel olmayın ellerini keşfedecek minik. Bizimki 5 ay 10 günlük meme emerken parmağını da sokmaya çalışıyor 😂 sanırım benim bir çare bulmam lazım.
Cinarrr Murathan23 aynı durumdayiz benimkide iki buçuk aylık engel olmuyorum meme ememiyor bari elini emip rahatlasın diyorum
Zeyno111 Murathan23 Engel olmayın siz engelledikçe alışkanlık haline getiriyorlar özellikle baş parmak bizim öyleydi ben okuduklarımda önemsemedim ne güldüm ne çektim parmağını bir süre sonra bıraktı şuanda dünyayı parmaklarıyla elleriyle tanıyorlar izin verin😇
Murathan23 Aselinannesii6 bende emzik veriyorum onu ağzından atıp elini emiyor. İnşallah emzigi bırakmaz🤷🏻♀️
_Sedefpurrr_3 Merhabalar. Benim bebeğim de 32 günlük salyası akmaya başladı ve ellerini emiyor. Erken değil mi?
Zeyno111 Murathan23 Onlar için farketmez canım bizimde sağ baş parmağı özellikle emerdi bazen sola geçerdi ama istisna 😅
Gulay-58 Aselinannesii6 philips aventin emzogini al dene bikerede canim uykusu geldiginde ver ilk tutacaktir ben cok memnunum
Bahar123 Murathan23 merhaba gayet normal bir durum endişe etmeyin benim oğlumda aynı şekildeydi doktorumuz sorun olmaz gayet normal demişti
Aselinannesii6 Gulay-58 deniyorum en çok onu deniyorum bunu işte 1 dk emiyor sonra atiyo diğerlerini hiç tutmadı zaten bunu da öyle uzun emmiyor naptiysam 2 aydır 🤷♀️
Gulay-58 Aselinannesii6 sac kurutma mak ac bikerede ver emzigi dikkati ona dagilir belki tutar son sans😀
_esraaozturkk_ Murathan23 bnm oğlumda aynı emizigini agzindan atıp elini emiyor😅😅 keşfetme döneminde Cnm ondan
dnzsrn Benim bebeğim de 2 aylık elini emip salya akıtıyor gayet normalmiş fakat eli hep yumruk şeklinde nesneleri tutmuyor sizin bebeğiniz eline Bir şey verince tutuyor mu ?
Aselinannesii6 Gulay-58 anacım neler denemiyorum iki emiyo bisey gelmeyonce itiyo diliyle en uzun 1dk emiyo 😀🤷♀️
Deletedmom423 Murathan23 çok normal canim 4 aya kadar sürekli emdi elini sonra oyuncaklarını keşfetti şimdide onları alıyor ağzına bir davranış öğrenince biraz onu yapıyorlar sonra başka bişey keşfedince eski alışkanlık azalıyor endişelenme engelde olma sadece elinin temiz olmasına dikkat et 😊
cinaralpinannesi Murathan23 heh tamam şimdi etraftakiler aç bu çocuk dicek. 🤣 Başıma geldiği için iyi bilirim hazır ol bunlara 🤦♀️
Defnedilan34 Murathan23 çok normal ellerini tanıyor benim kız 6 buçuk aylık oldu 5 parmağını birden sokuyor 😁