SemraHakan rujizin rujizin kuzum kullanıyorum kehribari, ama her gece yatirirken çıkarıyorum sabah uyaninca takıyorum..
Balbademim3 Deletedmom283 etkili ki cidden bende almak istiyorum ama emin olamadım bi taş nasıl rahatsızlığı giderir diye.
SumGun Bebeğim 4 aylık ben de yeni aldım ama gece boynunda bırakmıyorum ne olur ne olmaz.. Tamamen çıkarmıyorum yani ayak bileğine taktım sıcaklığı gitmesin diye düşünüyorum doğru mudur bilmem ama.. Uyanınca yine boynuna takıyorum.
rujizin SumGun bu daha mantıklıymış bileğindekini çıkartmadım zaten kolyeyi ayağına takabilirim gece teşekkür ederiim
Mom0870 rujizin rica ederim çıkar çıkar bazen çıkıveriyor kopar felan aklın kalacağına gün içinde takarsın
SumGun Balbademim3 Taş değil reçineymis. Bu yüzden vücudun sıcaklığıyla içindeki mineraller açığa çıkıyor deriden kana karışıyormuş. Etkisini anlatan çok gördüm ben yeni aldım bakalım merak ediyorum
Deletedmom413 rujizin Basta cikartiyordum kendini kurtaramaz bogazini sıkar diye simdi cikarmiyorum 7 bucuk ayligiz
Busra5341 Kizlar bu kolye vrya bileklik etkisini hemen gistermeye basliyormu ? 4 aylik bebegim bilekligini aldim bir hafta oluyor agiz suyunda bu fark goremiyorum ya 😕