Ftmvrs13 Kızlar benim kızım 9 ay 20 günlük 7 aylıkken kilosu 10.5 idi suan kaç bilmiyorum ama 13 veya 14 vardır diye düşünüyorum sizce obez bi çocuk mu olacak 6 numara bez kullanıyorum 18/24 ay kıyafet anca oluyor endişelenmeye başladım
Hmdk Ftmvrs13 mama kullanıyormusunuz ? Eger sadece anne sütüyse obez olmaz yürüyünce o kiloyu verir merak etmeyin maşallah bu arada
1mom1baby Ftmvrs13 endiselenmeyin yaşından sonra kilo alımı yavaşlıyor bide daha çok hareketleniyo obez düşüncesi için erken 😊 benimde kızım öyleydi bende obez mi olacak diyordum 6 numara bez kullanıyordum şimdi 27 aylık 13 kilo hala 6 numara kullanıyorum boğum göbüş kalmadı 😄
Saadetkaan Ftmvrs13 her cocuk farklidir uzulmeyin bizde 6 ayligiz 5+ kullaniyorum bezini ve 3 yas zibini kiyafeti giyiyoruz ailede hem esim hemde benim tarafimda benden baska herkez uzun ve kilolu bi ben miyonum belki genetiktir
Eylulozlem1 Ftmvrs13 benim kızım da 1 hafta sonra 9 aylık olck 10. 5 kiloyu en son Bayadır tartmadm 6 numara kullanyrm bende genelde 1.5 2 yaş alıyorum cnm takılma onlara ya cırpar daha cok hareketlendi hıc durmuyor zaten
Ftmvrs13 Hmdk ilk 6 ay sadece anne sütü verdim tadimlara da sebzelerden başladım masallah iştahı yerinde ama her goren öyle demiyo mesela görümcemin oğlu 2 yaşında kızımla aynı kiloda diyebilirim
Zeynep_ahmet Ayına göre evet biraz fazla ama yurumeye başlayınca zaten veriyolar o kilolari dert etmeyin bence benim kizim suan 9 ay 1 günlük 9.750 kilosu maşallah bu arada sizin bebisinize
Ftmvrs13 Zeynep_ahmet valla bilmiyorum az önce bi postta gördüm 9 aylık bebekler hep 4 veya 3 numara bez kullaniyor 🙄
Zeynep_ahmet Ftmvrs13 bizde 5 numara kullanıyoruz daha rahat oluyo sleep kullaniyorum sizin eğer dediğiniz gibiyse kilosu normal 6 numara kullanmasi evinizde normal tarti varsa ben kızımı oturtarak orda tartiyorum doğru cikiyo
Ftmvrs13 Zeynep_ahmet bizde sleppy kullanıyoruz tartımız yok maalesef korona yüzünden takibede gidemedik 😒
DenizAlpinAnnesi Ftmvrs13 korkmayinn benim oglum 6 ay 10 günlük kilosu 10 bucuk boyu 72 cm Doktorum yürüyünce verecek diyor etrafimdakiler konusuyor kulak asmiyorum. Bide kilo alimi yavasladi mesela eskiden 2 haftada 500g alirdi simdi 200g almis 2 haftada.
Ikizannesi2020 Ftmvrs13 doktorunuz kilosu iyi dediyse takılmayın bence bezin numaralarına da benim ikizlerim 4ay 21 günlük 4 numara bez kullanıyorlar bezlerin kalıbına göre de değişiyordur obez veya şüpheli bile olsa doktorunuz sizi uyaracaktır korkmayın hareketndikçe zayıflıyorlar zaten biraz daha büyüsün oyuna dalmaktan yemek bile yemeyecektir☺️