Asel_mina canparcam123 az kilolu da olsa askere giderken falan çıkartırdı heralde doktorun dediğine bakılırsa 🤭
Asel_mina Deletedmom278 valla bugün söylediğinde bende çok şaşırdım geri ardından 26 yıllık meslek hayatımda dış cikarmayan çocuk görmedim illa ki çıkartır dedi şaşkınlıkla izledim bu arada bebeğim 7aylik oldu daha yeni 🤷
angelfish Bılmem ben pek katılmıyorum kızım 5 aylıkken 10 kg dı ama 5.ayında diş cıkarmıstı. Yanı bende tutmadı doktorun dedıgı 🤭
Asel_mina angelfish bide kızımda tüm diş belirtileri var ama daha dışı yok dedi garip bisidi ya bugün ki doktor 😂
Asel_mina Mom987 canım valla dış bekirtilerine ragemn diş henüz yok çıkmaz daha dedi ee eli syrekli kulağında çekiyor falan dedim acaba kulakta mı sorun var dedim ona baktı tertemiz dedi ee peki neden çekiştirip duruyor dedim garipçe yüzüme baktı😂
Asel_mina As_1 bide kulağına bakın bi sikinti var mı dediğimde ne dese iyi yakın temas kurmak istemiyorum dedim hocam bizde hastaneye gelmek istemiyorduk ama mecbur geldik sesini çıkartmadı
BenMathilda Asel_mina Çocuk doktoru mu dedi? Aile hekimi falan mi? Aslı ve ispatı bulunmayan bir bilgidir..
Mom987 Asel_mina Durum vahim desene 🥴 Bazı bebeklerde belirtilerden sonra diş çıkarma süresi biraz uzayabiliyor canım. 2 3 aylık süreç biraz uzayabiliyor
canparcam123 Asel_mina 😅😅😅aynen bence kilo ile alakası yok ilk oğlum da tam tersi maşallah öyle toplu bir çocuktu 7 aylık iken diş çıkardı.
Asel_mina Mom987 şuan 7 aylık ama biz 4ayliktan belirtilere bakarak çıktı çıkacak diyoruz aslında canım ama daha ne gelen var ne giden🤷