Bettyniz Birden kendini sıkarak gözlerini belertip korkuyor ve sonra çığlık atarak ağlıyor ne olmuş olabilir bildiğim bütün duaları okuyorum ne yapmam gerekiyor sizce ne olabilir çaresiz hissediyorum
Bettyniz Doga20 yani bilmiyorum bir fikrim yok belli aralıklarla oldu bir haftadır olmuyordu uykuya dalarkende oluyor bazen normal uyanıkken de nedenli bi atak mi yada korku mu bilmiyorum endişeleniyorum
SedaMeyra Bettyniz gazdan falan olabilir mi korkma degilde tepkime olabilir yaşadığınız. Daha küçük bana normal geldi. Kizimda en ufak ses yukselmesine gozlerini belertirdi
MuhammedAmine Bettyniz gaz ve diş sancısı olabilir . Başka birşey de olabilir . Doktorlar genelde o an video ya alın der yakalayabilirseniz zor ama sizin bahsettiğiniz sanırım saniyelik birşey .
Seda_123 Bettyniz Aynı ayda bizimde öyle oldu sanki biyeri acımış gibi bi ağlıyordu yanına gidince sakinleşiyordu saniyeler sürüyordu zaten 4 aylık olduk ne zamandan beri öyle olmuyor artık
mikrotiannesi Bettyniz Bende aynı sorundan sıkıntıdayım bebeğim 3ay 20 günlük ama daha çok uyurken korkuyor,uyanıkkende dediğiniz gibi yapıyor