YamacMiran Alpeda ben kullandım canım 3 ay boyunca. Günde 4 kez 8 damla olarak veriyordum. bazen 10 damla yapıyordum. Çok iyi geldi bize, çok faydasını gördüm. metsil, biogia kullandık hiçbiri fayda etmedi çözümü sab simplex’de bulduk.
YamacMiran Alpeda bu arada Ayşe öner hemşirenin gaz masajı var internete bulabilirsin, bulamazsan da tarif edebilirim canım o da çok iyi geliyor deneyebilirsiniz anında yaptırıyor.
Tuba Alpeda Ben oğlumda kullandım hiç faydasını görmedik fakat çevremde kullanıp memnun kalan çok vardı😌
Kevss Bize de yaramadı nurse harvey’s colex kullanıyoruz. Probiyotik olarak da Maflor plus kullanıyoruz. İyi geldi
Melisa2020 Biz de bir haftadir kullanmaya basladik biogai kullaniyorduk simdi buna basladik cunku kakamizi kendimiz yapamiyoruz durtme yokuyla yapioruz
MrsDumanAda Melisa2020 biogaia yı bırakmayın onu günde bir kez verin diğerini 6 saat arayla 5 damla verin biogaia probiyotik bağırsak düzenleyici
Alpeda Melisa2020 evet ya çok zor yapıyor ıkına ıkına kendinden geçiyor çocuk çok üzülüyorum ☹️ İnşallah iyi gelir
Parsmls Bende onu kullandım bitmeye yakın nurse harvey aldım sanki bu daha iyi geldi yanında biogai kullan daha iyi olur👍🏻 Kakasını bende masajla yaptırıyordum daha rahatlıyordu alışmadı da suan kendi yapıyor
Kevss Alpeda ben düzenli kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım günde 4 defa nurse Harveys colex 1 defa maflor plus veriyorum
Cns123 Bizde 1 aydır kullanıyoruz cok işe yaradı kendi kendine çıkıyor cogu zaman gazlar 😊tadıda güzel