havvahiraninannesi Merhaba kizlar bebegim 3 ay 14 gunluk ve sutumden dogmuo malesef bebelac mama veriyorm ama icim rahat degil acaba azicik tadimlik yogurt fln versemmi diyorum sizce ne yapmam lazim sasirdim cidden cck durmadn aglio. Dogmuo bu cck eminim
idil1990 havvahiraninannesi daha cok erken sindirim sistemi gelismedi 4 ayi beklemelisin. Her emzirmeden sonra mamasini ver mama kotu degil hic emmeyen bebeklerde var. Ac kalmasindan iyidir 💐
Ldy havvahiraninannesi çok küçük kesinlikle vermeyin doktorlar bile 6. Aydan sonra diyor o da tadımlık
idil1990 havvahiraninannesi yogurduda cay kasigiyla baslayip yavas yavas arttirman lazim buda bi ogun icin yaklasik on gunu bulur tabi bi skinti cikmazsa bende dorduncu ayda basladim yavas yavas
CatBoy havvahiraninannesi ek gıda İçin çok erken ek gıdaya başladıktan sonra da tadımlık oluyor karın doyurmuyoruz. Anne sütü ve formül süte devam edin.
Birkoalaanasi 3 ay 14 günlük bebeğe tadımlık yoğurt verince doyacak mı? Her ağlaması aç olduğu için olmaz. Bez sayısı ile anlaşılır doyması.
Alpinannesi1 Bende veriyorum canım doymayınca mecbur verecen 🤷♀️ bebelac kilo aldırıyormu memnunmusun
Birkoalaanasi Alpinannesi1 Sen annesin daha iyi bilirsin ama bebeğin tadımlık yoğurt ile doyuyor mu gerçekten?
Deletedmom336 havvahiraninannesi tadimlik yogurt hic doyurmaz zaten mama miktarini arttirin kac saat ni ne kdr veriyosunuz
Pamuk_seker havvahiraninannesi minnacık bebege yoğurt verince için rahat edecek mi tabikide verme mama ve meme ile doyar b3z sayısına bakman lazım
Mervemim havvahiraninannesi bebelac mamadan dolayı neden rahat değilsiniz 3 bucuk ay daha çok erken 5. Ayda doktor tadımlara başlattı
narrr Bebelac gold Nutrikonfor kullanıyorum çok memnunum kiloda aldırıyor kabızlık sıkıntısı yapmıyor. Bebeğim 5.5 aylık
Tuba havvahiraninannesi Yoğurt vermek için en az 4 aylık olmasını bekleyin ve doktorunuza danışıp öyle bir yol izleyin😇
Halilefem Benim sütümde cok cok azdi ama damla bile olsa emzirirdim yetmedigi icinde ardindan hemen mama icirirdim doydugunu anlasin bilsin diye araya zaman birakmayin bence mamayi vermek icin bebislerin sindirim sistemini erkenden yormayin
ElifAselMina havvahiraninannesi Doktorun ne diyor doyup doymadigiyla alakalı. Kilo da problem var mı. Yoğurt için çok erken benim kızım 6 aylık ben bile vermek istemiyorum 😰