nurhayatervaras Gls düğün günümde kavga çıkaran kaynanamı orda dövüp bu evliliği bitirseydim 😁 5 yıldır evliyim bu arada 🤦
Birkoalaanasi En büyük pişmanlığım saçlarım dökülüyor diye kesmeyecektim. Kısa saç hiç sevmem, hele yamuk hiç. Birde dökülmesi geçseydi bari merhem olurdu bana. 🦕
Gls Birkoalaanasi kiz Allah canini almasin😊 her pismanlikk oyle olsa keske..bende dogumdan pnce kalcalarima gelen saclarimi kestiedim..kestirmez olaydim kuafoe saclarimi keserken telefonsa anasila kavga etti hincini benim saclarimdan aldi..bakk yine aklima geldii
Gls nurhayatervaras Evliligini bitirmwk degilde kaynanayi dovseydinn..😁Allah uzn omurlu evlilik versin bu arada 😊
Esracm nurhayatervaras bak bu konuda katiliyorum sana. Bende esimle kayinbabama direndik ama hic degmezmis esimi seviyorum o da beni sevigor ama 4 senede yaşadığımı 25 senede yasamadim o derece. Hic gerek yokmus
Gls Sariiannee Ahhhh o suskunluklarimizz zatenn..benimde enn amaa ennn buyukk pismanliklarimdan biridir. 😏
nurhayatervaras Gls hayır kaynanayi hala çekiyorum 😁 gerçi benden çekiniyor bende pek taviz vermiyorum. Öyle öyle geçiyor 😆
Gls Sariiannee yanlis anlamayin genel olarak degilde kendi adimaa elitligime ben sı..yım 🤔o ann hic bsey yapmiyoruz icimizden konusuyoruz bu icimizdekileri bi dokulseeee.
Gls Yesillimon yapmadiklarimizz yapamadiklarimizzz..bizleree aci veriyo evet.keskee kiraydin agzini onun.
Gls Yapraksarmam bakk orda benim bi keskeem var mesela..ben kayinvalidemle oturuyorun esi vefat etti..ve kendi ailemle ayni ilcede oturuyorum. Evett Allaah eksikliklerini gostermesin..amaa ayni yerde oturmanin bile skintilari var..
Gls Mom010 bende sevdigim halde bazen dusunuyorum onu..severek evledik..amaaa cok zormuss evlilikk coook
Gls Yesillimon sen kendi ar`ına namusuna bak demii ..gunahsa benim gunahim. Onami dusuyo bekciligini yapmak..tobeler olsun ya..
Birkoalaanasi Yigitahmedim Derdim var deme. Benim derdimden büyük bir rabbim var de. Hep bu mantık ile yürümüşümdür