Amargi_nes Kızım daha 2 günlük ve altını değiştirirken vajinasindan yapışkan sümük gibi bi akıntı geldi. Neyin nesi bu başına gelen bilen varmı çok endişeliyim şuan. 😥🙏
asel_asya61 Amargi_nes kız bebeklerinde görülen bir durum. Benim kızımdan akıntıyla beraber kan da gelmişti bir gün boyunca. Doktorumuz anneden hormon geçtiğini ve normal bir durum olduğunu söyledi
Hazal Amargi_nes ilk 2 gün benm kızımdan da geldi canım hastanedeyken bir sorun yok normal demişti doktor
Bade Amargi_nes anneden geçen östrojen hormonuyla alakalı dogdugunda yeni doğan zamanında arada benim kızımda da oluyordu doktoruma sordugumda bu cevabi verdi kız çocuklarında oluyormuş normalmiş
Amargi_nes Sağolun rahatladım biraz 🙏 Sağlık ocağına götürdük dr fucudin krem verdi. Iyi gelir Insllh
aselin_annesi Amargi_nes içindeki pislik çıkıyor benım kızımdada vardı vajinAsındada kalıyordu silmekle çıkaramıyordum baktım idrarını yapap yapa atıyor du
tgc Amargi_nes kız çocuklarin da yaşanan bir durum normal ilk zamanlar sonra kesiliyor bnm kızım da oldu doktor olur demişti zaten