spmommy Merhabalar. Oğlumun ilk dişi 9 aylıkken çıktı. 2şer 2şer toplam 6 dişi çıktı bu zamana kadar. Şuan 15 aylık ama yaklaşık 2 aydır dişi çıkmıyo. Az değil mi? Huysuzluğu huzursuzluğu hep dişe bağlıyorum ama yok. Ne zaman tamamlanacak bu dişler🤷
emine_dmrdzn spmommy 14 ay 20 günlük ikiz kızlarım var. Benimkilerinde ilk dişi 9 aylıkken çıktı şimdi birinde 6 diğerinde 7 diş var canim bende senin gibi aynı dertten muzdaribim
Tatliskooo spmommy 2 yaş sonuna kadar tamamlanıyor normalde ama biz de erken Tamamlıcaz galiba . Ben de her iştahsızlığı her huysuzlupu dişe yoruyorum ama arkalara doğru ilerledikçe çıkma süresi uzuyor maalesef
Rzgr spmommy bence sizin durumunuz gayet iyi gec cikan disler daha saglam oluyormus. 14 ay 26 gunluk oglumun 12 disi var 14. Aya girdi 10 gun icinde 4 azi disi birden cikti bir kac gundurde ust köpek disi patlamaya calisiyor. Tam cocuk yemeye basliyor dis cikiyor. 3 ayda sadece 300 gr almiş. Keske biraz ara verse oglumda rahatlasa.
spmommy Rzgr çok haklısınız hızla çıkınca da ayrı bi sorun. Ama böyle huzursuzluğun yaşayıp çıkmaması da yorucu. Kolaylıklar hepimize