_esraaozturkk_ Merhaba güzel anneler; oğlum bugün sabahtan itibaren doğru dürüst küçük çişini yapmıyor uyuyorken bakiyorum bezi hala kuru çiş yaptığı zamnda yine eskisi gibi doldurmuyor bilgi sahibi olan var mı acaba
Busraninannesi _esraaozturkk_ biliyormusun canım ne için ateşini sordum benim kızda öyle38 derece ateşi oldu ama şimdi çok şükür atesi düşdü oldu sonra direk çişini yapmadı idrar yolu enfeksiyonu cıktı şimdi 3 gündür antibiotik veriyorum daha çiş yapmadı
Gulgugul _esraaozturkk_ genel durumunda bı sıkıntı yoksa.havalar çok sıcak artık terle sıvı kaybediyodur ayı büyükse bol su değilse de sık emzirme deneyim ln
_esraaozturkk_ Busraninannesi ateşi yok Cnm ya mama veriyorum eskisi gibi yemiyor anne sütü veriyorum öyle çok emmiyor şuan uyuyo baktm çiş yapmamış gün içinde uyurken de yapmadı uyanıkken de çok az yaptı korkuyorum açıkçası
_esraaozturkk_ Gulgugul evet bulundgm sehir çok Sıcak uyandığında yastığı filan ful yaş oluyor 3 ayı btti su veriyorum bol bol
Busraninannesi _esraaozturkk_ inşallah birşey olmaz ama sen yine takib et eğer 1-2gun böyle devam ederse bir tahlil yaptır bak ben çok zorlaniyorum valla şimdi çişini yapamıyor diye beni emmiyo sagib veriyorum kaşıkla biberonda almiyor
_esraaozturkk_ Busraninannesi ilk başta boyle kiremit gbi bir leke geldi bezinde bugün sağlık ocağı doktoruna sordm korkulacak bsey yok dedi ama çiş dgru dürüst yapmayınca işte tereddüt ediyorum 😑
Busraninannesi _esraaozturkk_ seni korkutmak istemem ama benim kizdada ilk öyle bezinde leke oldu ama inşallah senin bebişe olmaz bol su ver geçer inşallah
Gulgugul _esraaozturkk_ bu kiremit rengi bizde de oldu başta ben de onemsemedim meğer susuz kaismondanmolmus bol bol emzirmek lazım eğer devam ederse üre kristalleri oluyo biz öyle anladık. Bı idrar testi ve bobrek ultrasonuna bakmak lazımmış çok şükür bişi cikmadi bizde
Busraninannesi _esraaozturkk_ insAllah bütün bebekler sağlıklı olur yaa insan bebeğine birşey oldukça napicagini sasiriyo