Premses- KPSS ye çalışan anneler varmı acaba nasıl bir çalışma yolu izliyor sunuz. Fırsat buldukça çalışıyorum ama araya zaman girince unutuyorum🙄
Sweetgirl Premses- bende lisansa giricem ama hiç daha birseye bakamadım 6 aylık kızım var uykusu da çok kısa sürüyor ,bu sene kpss benim için önemliydi yani ben bir yol izleyemiyorum gerçekten basarabilenler varmı calisabilenler?😓
Eda2808 Premses- ilk aylar çlşıyrdm ama 1 aydr bkmyrm resmn uyuduğu zmn ev işi derkn uyanıyr ve çlştklarımı da unuttm
blzylcnsy Premses- ben 🙋🏻♀️ calışabiliyomuyum bilmiyorum ama 🤦🏻♀️ akşamları şöyle bi yarım saat bakmaya calışıyorum bi düzen kuramadım henüz(vardı bozuldu) genel olarakta şöyleyim instagramdan kpss ile ilgili sayfalar takip etmeye başladım cocuk uyuturken falan oralara bakıyorum hap bilgiler ve sorular var. bir de kpss testleri içeren bi uygulama indirdim ordan test çözüyorum. ne kadar olacaksa artık 🤷♀️
Premses- Sweetgirl benim kizda aynı canım hatta ben sene başında dersaneye yazilmisdim çok karraliyidm bu sene olacak diye ama minnoş supriz yapınca kaldı😟
Simdibennedenburdayim Yok maalesef ben de lisansa hazırlanıyorum bi kaç güzel kitap aldım matematiği bitirirsem tez zamanda tarh coğrafya bakıcam
Premses- Momymomm benimde hiç umudum yok bu seneye dair ya yanımda bakan biri olsa belki ama tek başıma 😟bilmiyorum
Momymomm Premses- umut fakirin ekmeği derler umut edin nılacagı belli olmaz ben dalgasına gireceğim atanmayacağım bile bile çalışıyorum
Ceyyli Ben lisansa hazırlanıyorum, Ramazan girdiğinden beri kızımın da benim de uyku düzenimiz bozuldu. Ramazan biter bitmez Annemlere gideceğim ya da kızımın uyuduğu her fırsatta çalışacağım inşallah. Fedakarlık yapmazsak olmaz bu iş..🤷🏻♀️