Gamidemi Kızlar 35 günlük anneyim Lohusalıkta bu ter kokusu nedir ya benim terim kokmazdı ölüyorum kendi kokumdan tiksindim artık ne zaman geçer ya da bir çözümü var mi 😄
Misskokulum Gamidemi iyyyy bahsedince kendi lohusaligim geldi aklıma yanlış anlamayın lütfen sizin icin demedim🙈🥰2 ay sürmüştü sonra geçiyor🧚🏻♀️
Adlk Gamidemi 😂ay bitsnem kendimi hatırladım hayatım boyunca hiç terlemeyen ben lohusalıkta ne terlerdim inanamazdım yani şöyle söylüyeyim benim 1 buçuk 2 ay sürdü terlemelerim keza kış olmasına rağmen
Basaksmrdyn Kızım on aylık hala kokuyorum ama benimki sanırım kilodan 90 kgyim hala veremedim ona bağlıyorum 😂
Deletedmom273 Gamidemi vücutta bırıken ödemi atıyoruz canım bende ole leş kokuyorum yataktan su içinde uyanıyorum
Smyrnaasimrani Gamidemi bende hiç olmadı ya terlemedim bile yani hatta hep derdim lohusa terliyormuş diye anneme 😄
Zeyzey2019_ Gamidemi resmen o koku kabusum olmuştu. Bir gün duş alıp çıktım evden ve şubat ayı. Araba ile doktora gittik ve muayene esnasında doktor eşime bakıp konuştu ki eşim çok alakasız bir yerde duruyordu.
Nounou123 Gamidemi valla 9 aylık olduk halen kokuyorum çok rahatsız edici her gün yıkan koltuk atlarıma neler sürüyorum yinede kokuyorum belki emzirme bitince geçer yada hormonlarımmı bozuldu ne