Elifmoms Sadece idrarda koku enfeksiyon belirtisi olabilir mi? 1 haftadır özellikle sabah ilk uyandığında aldığım bezi kokulu oluyor. Beklediği için kokma ihtimali var mı?
Masal51 Elifmoms bzmkide kokuyo ya 1 aydr fln brazda acinca jel kivamli akinti goruyom nye anlamdm doktora gotrcm bnde virus azlnca😒
Damlakurutoprak Elifmoms benim bebeğiminde çok kokulu bi idrarı vardı idrar testi yapıldı ama enfeksiyon çıkmadı ek gıdadan dolayı olabilir
Furug Elifmoms bizde de vardi bize su yapiskanli posetlerden verdiler beceremedik idrqar almayi doktorda bence ciddi bir sey yok deyince vazgectik.ates fln yok ama koku vardi bir ara cok suan pek yok su iciyor mu? 1yasijda 1.5 litre su icmeliyms ben soka girdim🤭😅
Elifmoms Goktug-3 ya bende emin olamıyorum netten bakıyorum başka belirtiler de yazıyor ama hiç biri yok durumlar da malum hastaneye götürmeye korkuyorum
Elifmoms Hemanjiomluminik bizde aynıyız malesef eşim çok beklediği için öyledir diyor bugün öglen de aynı kokuyu aldım ilaç içince idrarımız kokar ya öyle bir koku eğer devam ederse bayramdan sonra götürürüm heralde
Mirel1616 Bizde de ayni durum var çişi çok kokuyor bebeğimin ..28 inde randevumuz var çok merak ediyorum enfeksiyon olabilirmiş netten araştırdım biraz
Yelizduru Mirel1616 goturdunuz mu doktora enfeksiyon çıktımı benimde 6 aylık kızımın bugün çok kokuyor idrarı şüphelendim.ama başka belirtice yok enfeksiyon için
Mirel1616 Yelizduru Evet götürmüştük sadece sıvı eksikliği var dedi enfeksiyon falan çıkmadı bol su içirmem gerekiyormuş
Yelizduru Yelizduru yeni 6naylik oldu küçük şu bibeeonu aldım yeni yeni içmeye başladı suyu öncesinde kaşıkla veriyordum.sivi eksikliğinden mi oluyormuş bende yarına randevu aldım goturmesemmi boşuna
Yelizduru Mirel1616 sıvı eksikliğinden mi oluyormuş daha yeni 6 aylık oldu küçük biberon aldım su içiyor aslında.yarina randevu almıştım goturmesemmi boşuna
smaktroll bizde 10 aylıgız bizde de o durum var bir haftadır yoğun hissediyorum kokusunu altına yaptı sanıyorum ama yok temiz sadece idrar