Buseucar Merhaba, minies bez kullanan var mı? Kızıma denemek istiyorum. Sleepy natural kullanıyordum fakat artık marketlerde bulmakta zorlanıyorum. Minies pişik yapar mı acaba 🤔
GUBILIK Buseucar her popoya göre bez durumu degısıyor maalesef. Memnun kalanlar cok oldugu için almıstım biz de pişik yaptı
Mamaqueen Buseucar bebekten bebege degisiyor kullanip memnun olanda var olmayanda war. Bence bi iki tane deneyin pisik yaparsa kullanmayin
Rrraaaiiinnn Buseucar merhaba ben oğluma dogdu sleepy aldim sonradan bulamadık bizde migros ta minies var hep dedik aldik ilk zamanlar iyiydi sonra birden kızardı pisik oldu sonra sleepy döndüm netten alip bezi minies kullanmadım sonra pisik gecmedi mantar olmus neyse onu gecirdik cok şükür. bezler vardi minies dedim aralarda takayim ziyan olmasin 2 kere üst üste taktim mi tekrar kizarttiyordu kalanlar çöp olsun ama yapmicam dedim şahsen bize yaramadı ama memnun olan cok okudum ben burda 😁😁😁
Hunilianne Buseucar bize de yaptı. Sleepy, Canbebe ve minies denedik hepsi pişik. Prima premium care ve pure pisik yapmadı 🤷🏼♀️
Nildailay Buseucar çok memnunum ne pişik be sızdırma bizde yapmadı şahsen ben tavsiye ederim ama her bebeğin hassasiyeti farklı o ayrı tabi
Ahseninannesii @Buseucar ben çok memnunum prima kullanıyordum bi denemek istedim benim için bir farkı yok fiyat farkından başka 🤷♀️ Canım beğenende var beğenmeyende kullanmadan bilemezsin bi denemeni tavsiye ederim
Fatma2605 Bende kullandim bir süre normalde molfix kullaniyoruz bulamadigimizda minies aliyoruz uzun süreli kullanimda kizariklik yapiyor ama gunu gecirmek icin ideal bence
defnesmomm Buseucar minies markasını bulmak daha zor değil mi? Sadece Migros’larda satılıyor diye biliyorum.