Mora Arkadaşlar bu ürünü kullanıp memnun kalan var mı aynı markanın d vitaminini kullanıyorum çok memnunum ama demir ilacında teredütte kaldım, birde kutunun içinde fıs ve damla başlığı çıkıyor mu acaba d vitaminindeki gibi ?
Minik2589 Mora sıkıntı olmadı bizde damlatmali ucu ona göre kaç damls verecekseniz ayarliyosunuz ,parabensiz ,glutensiz dr.yazmisti bunu kokusu da güzel ☺️👶
Defneannesi_ Mora kesinlikle harika , aynı d vitaminiı gibi kullanimi. Hem kokusu guzel hem bebeğim severek içiyor hemde kan rengi değil leke olmuyor ağzı yüzü
BahaarS Daha 15 günlüğüz bizde d vitaminine başlayacağız bu markayı önerdiler ama bilemedik doktora sormadan verilir mi
Mora @BahaarS Bize sağlık ocağınım verdiği iki kullanımda kabız yapınca doktorumuz bunu önerdi fıs fısı var o en güzeli damla bebeklerde zor olabiliyor 1 fıs günde zeytinyağı var saf diye kabız yapmaz dedi gerçekten bir daha olmadı şükür sorup kullanabilirsin canım
Elifliyam Mora hem bu ürünü hemde d vitaminini kullandim cok şükür bi sorun yaşamadik bunu kullaninca kizimin kan degerleri düzeldi cok şükür