PrensesAnnesi0 insallah tedaviyle gider canimmBenim erkek kardeşim var şu an 11 yaşinda dogdukfan baya baya çatlar aglardi.bebe hiç uyumazdi.benim 9 yaşim vardi o zamanlar.annem yalniz bakardi bizlere.annem pek anlamiyirdu.hatta bikiyordu resmen.bi gun doktora goturduler.o zaman 15 gunluk falan olurdu.sabaha kadar aģlamişti.sonuç hüsran .buyuk ölçulerle beyninde kist varmiş.doktor anneme sabrli olmayi demiş.annem çok kotuydu.kardeşim hap içmeden asla uyumazdi çok sinirlenen bi bebekti ama gelki gelisimi muhteşemdi.4 aylikken firlaniyordu 8 aylikken yurudu bole .2 yaşa kadar boyle oldu.sonra dokyor şukur geçmiş dedi.once inanmadilar.5 farkli doktor bakti.evet yoktu.Ve guzel buyudu guzel akilli bi oģlan oldu.şu an 11 yaşinda.guzel bi çoçuk.ne gelisim ne akilds bi problemi yok.Yani hayatta asla ve asla umudunu bitirme.Benim annem ne zorliklar çekti ben gordum vallahi gorirdum.Ssnde uzulme.hayatin zor yollari bunlar.insallah bebeyim saglikli diye post acarsin inşallah.inşallah.seni guzel anliyorum.Benim kardeşime doktor hatta,zehinsel problemli,zeka gelişimi 0 % olacak demişti doktorlar.bazilari gitmeyecek operasyon lazim dedi.Ama annem hayir ben umudumu kesmerim diyerek 2 sene bekledi.2 sene sonra bebe sakin uslu birisi oldu.şuphe geldi annrme babama.sonuçlar temiz çikti.iyileşti büyüdü.zekasi gelişimi kat kat saģlikli