Deniz2961
[bilinmeyen] cnm basıma hıc gelmedin bılmıyrm ama bebek sacını agızna alsa midesi bulanmzmı bzm bile bulanıyor agzımıza girdgnde
Deril_atlas
Emzik emiyorsa yattığı yere saçları dökülüyor emziği oraya düşüyorsa olmuştur her seferinde emziğe bakın.bizim de oldu kakasından çıktı
Sibell
[bilinmeyen] benim bebeğim de de çıktı dün gördüm şok oldum saçları çok vardı ve dökülüyor haliyle ve bizimki eliyle yoluyo saçlarını sürekli dikkat ediyorum temizliyorum ellerini ama farkında olmadan atıyorlar ağızlarına ellerini ordaki saçta ne oluyor haliyle..💩 napcam bende bilmiyorum şaştım kaldım 😌
Deniz2961
[bilinmeyen] bnm de bebgmn agznda dıkkt edecgm bnde
Ozlemberkay
[bilinmeyen] cnm bezini degstirikn senin esinin bebegin saci da bezin icne giriyor bagliyorsn o kaka yapinca sac yemis saniyorsn bn de bi kac kere oyle oldm esimin yaninda bi iki kere bagladim esim gordu bk ozlm sac bezin icnde ve bagliyorsn sonrada brkay sac yemis diyorsn dikat et
Sarisin
[bilinmeyen] bizim başımızda da var aynı durum bir aydır falan, 4.5 aylık oğlum. Saçları aşırı dökülüyodu kendi de çekiyordu kakasında görene kadar farketmedim ağzına aldığını bu aralar elleri sürekli ağzında ve sürekli kontrol ediyorum nadir de olsa çıkıyo yine de. Doktora sorcam gittiğimde ama annem dedi ki bebekken bende aynısını yaparmışım bişey olmamış 🤷♀️
Zhdsngz
[bilinmeyen] çok normal saçlarını yutabiliyor eller ağızda bir şekilde giriyor doktorum bana korkma
Kakadan çıkar demişti bende gördüm birkac kez
Sabriyeillke
[bilinmeyen] normalmis ellerine bulusan saclari yutuyolar buyuk ihtimal belli bi sure sonra aziliyo onlarda ben ellinde gordugumu yuzune bazen yapisiyo onlari hep temeizliyorum bayadir yutmuyo o yizden