ftmm 10 günlük bebeğim gazda yapsa kakasınıda yapsa ıkınmak istiyor sürekli ve huzursuz oluyor böyle bir durumu yaşayan var mı ne yapmak lazım
Deletedmom414 ftmm mama veriyor musunuz acaba? Benimkide yapıyor 26 gunluk. Mama yapıyor diye dusunuyorum
Momsbabyy ftmm Bizde 14 günlüğüz benim kızım da yapıyor hatta bazen gazi mi var acaba diyorum ama genelde çıkartmış oluyorum galiba normal bir durum diye düşünüyorum
Zeyhan ftmm çok gazlı bir bebektir,ne kadar çıkardığını düşünseniz de illaki oluyor.oğlum da yapardı sürekli 8-9 ay sürdü gazı
morsevenfilolog ftmm Gazlı bir bebektir muhtemelen. Benim kızım da öyleydi. Bol bol ayak tabanlarına, beline, sırtına ve alt karnına masaj yapmanızı öneririm. YouTube’da Ayşe Öner’in masaj videoları da var , çok etkili oluyor. Bakmanızda fayda var. 🌺
Birumutcuk ftmm bebekler genelde hep ıkınır 7/24 de olabilir bu korkmayın zor bi süreç yenidoğan için. Bizimkide öyleydi çok gazlı bi bebekti 2 buçuk ayıdan sonra düzeldi, sizinkide düzelir umarım
Melike09 ftmm canım gazını be kadar çıkartsalarda hep oluyor. 3.5 ay ugrastım gazla. Seninkininde gazı vardır muhtemelen gaz masajı yap. Karnına sıcak bez sar ısınsın
1prens1prensesannesii ftmm benim de 10 günlük canım gazını çıkartıyorum çişte yapıyor ama yine de ıkınıyor
Damla93 ftmm benimkide 50 günlük aynı sorun bizdede var ve daha yeni bugün doktordan geldik doktorumuz karın kaslarını geliştirdiği için ıkındığını söyledi gazı olmasada kas geliştirmek için ıkınıyolarmış