Sevilay Arkadaşlar anne sütü arttırıcı bitkisel hap varmış kullanan varmı varsa yazın ne olur 4 aylık bebeğim yetmiyor sütüm😢
Safiyee Sevilay humananin emziren anneler cayi var cnm onu denedin mi bide boza petibor hurma dereotu tahin helvasi ve bol bol su ic
Kadze Sevilay helva bulgur pilavı humana still çayı ama bunlar biryere kadar günde 4 litre su iç stres yapma bak nasıl artıyor sutun birde boşta olsa emzir ki damarlar açılsın en çok emzirmek ve şu iyi gelir gerisi biyere kadar
Hnddemirel Çemen otu tableti kullaniyorum. Çok faydasını görüyorum. Vitaminler.com sayfasından sipariş veriyorum. 8 saatte bir 2 tablet alıyorum. Son zamanlarda geceleri yetmemeye baslamıst, bir arkadasimdan duydum hemen kullanmaya başladım. 2 3 gün içinde fark etti. Normalde zaten besinlerime dikkat ediyordum. Günde en az 4 lt su iciyorum. Koyu yapraklı yeşillik, dere otu, tahin, boza. Hepsini orantılı olarak tüketiyorum. Ona rağmen azalmıştı. Bu tablet çok işe yaradı.
ArzuCastro Motilium diye bir ilac var birde solgar marka bira mayasi ve b12 vitamini olan bir ilac var. doktorum onlari onerdi 2 aydir kullaniyorum. Bebegim 9 aylik hala emziriyorum. Cok sukur sutumu arttirdi bunlar. Doktoruna sorup sende kullanmayi deneyebilirsin