BirSevda-iki-Emanet_Sahibi 8 ay 20 günlük oglum. Az once altını değiştirirken testis torbasını boş oldugunu farkettim. Biraz arastırdım utangaç yada hiç inmemiş olabilir diyorlar. Henüz sünnet ettirmesi. Boyle durumla karşılasın oldumu. Birde çok küçük testis torbası
HaticeeAli BirSevda-iki-Emanet_Sahibi var canım abımınkı bebeklen ınmemıs mudehale etmıs dktorlar ablamın ogluda oyleydı annem farketmıstı kucuk bı operasyonla yerıne getırdıler ınmemıstı yanı yumurtaları kasıktaydı
Peri_ss BirSevda-iki-Emanet_Sahibi 8 ay boyunca farketmedizmi ben her degistirdigimddde dikkat ederim oraya bakarim zaten goz ününde
Arzu-yavuz BirSevda-iki-Emanet_Sahibi bende öyle zannettim içi yumuşacıktı doktora gittik ama var dedi doktorumuz önemli bir konu elinizle ellemeyin götürün bence
Ballilokmamelmaliturtam BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Benim oğlumun iki yumurtalığı vardı sonra bir tarafının boş olduğunu gördük kendi doktorumuza söyledik muayene etti çok küçülmüş dedi. Artık görevini kaybetmişti tek yumurtalığı var şuan. 6 aydan sonra ameliyatla diğer yumurtalığını sabitleyecekler
Alinadefne Testıslerını elledınmi elıne yumurta gelıyomu kucuk olması bısey barındrımaz yumurta onemli. Doktora gotur canm. Icıne sınmıyosa
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Alinadefne boş resmen içi. Suan bayram sebebiyle götğremeyegiim gibi. Bu sekilde olanlar varmı diye merak ettim 🤔
Ayazgizem2019 Alinadefne aaa testisi öyle kontrol etmek gerekiyor mu ay ben çok cahilim hiç kontrol etmedim ama 3 aylıkken çocuk cerrahına götürmüştüm ödemi var demişti şuan 5 aylık bi sorun olsa söylerdi dimi
Alinadefne BirSevda-iki-Emanet_Sahibi banyoda yaptır canm daha kucuk ya. Bişy olmz inşlh doktora gotur tabıkı
FHKK BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Canım sağlık ocağında takip edilmiyor mu bebeğin ? Bizim her takipte doktor kontrol eder
Merveg1 Gecen biri yazmisti oglunun oyleymis. Bazi erkek bebeklerin testisi inmiyormus. Doktora goturun mutlaka
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi HaticeeAli ne zaman müdahale ettiler kaç aylık falan. Birde nasıl geçti o dönem biraz anlatırmısınız
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi HaticeeAli üzüldüm yani biraz araştırıyorum. En önemlisi ilerde sorun teşkil eder mi olması tabi😔
_sutepe34 3 yaşına kadar muayene olması gerekiyor bnm eşimin yeğeni 6 yaşında oldu şuan da da hiç bi sıkıntı yok tabi yine doktor baş vurmanız gerekiyor
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Arzu-yavuz bende götüreceğim evet _sutepe34 bu zamana kadar bir muayene veya aksi bisey söyleyen olmadıki hiç. Dogdugunda bakıldı sadece bida bakılmadı😑
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Peri_ss Peri_ss sorun benim farketmemem mı oldu beni eleştirmek içinmi cevap verdiniz.evet farketmedim banyo falan yaptırıkende farketmedim. Bir ara bakmıştım vardı tekrar tekrar ellme gereksinimi duymadım.👍
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Ballilokmamelmaliturtam peki ilerde bir sorun teşkil edermiymş böyle olması. Üzülüyorum açıkçası. 😑
Havuctursusu Ballilokmamelmaliturtam merhaba bizim bebegimizde de böyle bir durum ortaya çıktı, tek yumurta olma durumu var diğeri yeteri kadar gelişmemiş nasil bir yol izlendi iletişim halinde olabilir miyiz?
Peri_ss BirSevda-iki-Emanet_Sahibi hayır sizi neden elestiriyim ki yani bugune kadar nasıl farkeedemediniz onu dedim yanlış anladınız. En kisa zaman da doktora götürün geçmiş olsun 🌹
Ballilokmamelmaliturtam BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Hayır aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Bende çok ağlamıştım ama böyle çok çocuk sahibi olan insanlar varmış. Üzmeyin kendinizi
Eymeniim BirSevda-iki-Emanet_Sahibi doktor muayenesinde genelde kontrol ediyorlar canım bakmadılar mi hiç kendin kontrol edebilirsin
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Eymeniim bakmadılar. Ben her saglık ocagına gittigimde aşı zamanlarında bile onuda muayene ettiriyorum başına bacaklarına falan bakıyorlar ama hiç bu genştal bölge muayenesi yapılmadı. Bende yeni farkettim kimsede demedi bunla ilgili bisey
Bsr BirSevda-iki-Emanet_Sahibi canım duşa sok orda indiğini görüceksin. Bizim bebekken doktor var demişti 9 aylıgız gecen gün bi baktım yok hemen dontoruna yazdım ılık duşa sok iner demişti bazen soguktan oluyormuş bana çok normald emişti
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Bsr hemen denyecegim suan uyuyor. Uyurken de baktım boş. Ama sogukta öyle oldugunu okumuştum evet. Ya duştada inmeme ihtimali olursa birsey demişler miydi