Rumeysa34 Aselminaa canım kızlar konuşuyordu açıklanma ihtimali yüksekmiş mesaj gelmiş saat 5 gibi umarım açıklanır
Miray_13 Aselminaa Merhaba.Benim eşimde Elbabda Turkiye içimi yoksa genel olarakmi açiklanicak bilginiz varmi?
Saksak Aselminaa Bugün açıklanacak sanırım biz de öyle biliyoruz çok heyecanlıyız Rabbim evlatlarımızın huyu suyu hürmetine hayırlı yerler denk getirsin inşallah Allah herkesin gönlündekini nasip eylesin 🙏
Rumeysa34 Momymomm evet eşimde bugün görevden geldi oda açıklanabilir dedi bakalım bekliyoruz inşallah açıklanır ya
DeSeRtRaiN Kızlar bizimki 5 gibi acıklandı. Acıklanırsa sizinkide o saatler arasında kalır. Hayırlısı olsun bakalım.
Omurbuglem İnş ya sürekli bu postlardaym birisi açıklanmıs der die 😂 ögrenince biZede haber vern eşim görevde ona göre ben baktırırım burdan 😂
Morcivert061 Omurbuglem bana kalırsa bugün açıklanmıcak hazıran ortası gibi açıklanacak çünkü polislerin bile ertelenmiş tayinleri 🤯
Omurbuglem Momymomm yk bugun açıklanıck herhlde cnm bayan hangisi diye sordu ınun için sordm sahil güvnligi dlan açıklanmıs oysa die
Momymomm Omurbuglem hee anladım kuzum sağolasın herkesin gönlündeki hayırlı yerler olsun inşallah açıklanınca burdan haber verirler demi